به گزارش گروه سایر رسانههای دفاع پرس، بیتردید رفتارهای رژیم اشغالگر در یهودیسازی قدس و مسجد الاقصی نقش اساسی در به راه افتادن طوفان خشم مردمی در کرانه باختری، مناطق اشغالی و نوار غزه داشته که نوید انتفاضه سوم را میدهد. در ادامه درگیریهای میان جوانان فلسطینی و رژیم صهیونیستی پس از اقدامات وحشیگرایانه صهیونیستها بسیاری از جوانان فلسطینی نیز با اقدامات انتحاری چندین نفر از اسرائیلیها را به هلاکت رساندند. که این خود عامل افزایش تنشها میان آنها شده است. اما این بار با انتفاضه های قبلی فرق دارد.
با گذشت ده سال از آخرین انتفاضه مردم فلسطین، در روزهای اخیر نشانههایی از انتفاضه سوم فلسطینی ها به چشم میآید. مردم فلسطین بار دیگر دست به اعتراض و مخالفت زدند، به طوری که به عناوین اخیر صفحههای اصلی رسانههای تبدیل شدهاند. انتفاضه فلسطینی ها در دفاع از مسجدالاقصی در آستانه آغاز است و درگیری ها در سرزمین های فلسطینی شدت گرفته است. گروه های مقاومت فلسطین در غزه خواستار تشکیل رهبری ملی واحد برای هدایت قیام مردمی کرانه باختری و قدس شدند و اعلام کردند که این قیام باید به انتفاضه سوم تبدیل شود.
فلسطینیان در حال گام برداشتن در مسیر بیرون راندن اشغالگران صهیونیست از مسجد الاقصی هستند، فلسطین در روز تظاهرات "جمعه خشم" از شمال تا جنوب شعله ور شد تا فلسطینیان ثابت کنند قدس خط قرمز است و هر گونه خدشه به آن از سوی اشغالگران صهیونیست درهای جهنم را به روی این رژیم خواهد گشود.
اخیراً برخی کاربران شبکههای اجتماعی تصاویری از جوانان فلسطینی، که توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی دستگیر شده اند منتشر کردهاند،که نکته جالب این تصاویر لبخندی است که این جوانان بر چهره شان نمایان است. اگر به تصاویر دقت کنیم، مشاهده میکنیم که نقطه مشترک همه انها لبخند مستقیم جوانان به دوربین است.
با اینکه همه این تصاویر برای اتفاقات اخیر نیست، ولی انتشار آن در شبکههای اجتماعی حاکی از آن است که این حرکت نوعی از اعتراض را به همراه خود آورده است.
یکی از فعالان رسانهای فلسطینی اشاره به این موضوع داشت که، این لبخندها تنها یک اعتراض نیست، بلکه این لبخندها حاکی از خوشحالی است. وی افزود: این پدیده عمیقتر از یک لبخند در حالت دستگیری است. این بار جوانان منتظر احزاب سیاسی فلسطین نماندند و تصمیم گرفتند که خود جوشانه بدون اجازه احزاب سیاسی خود فعالیت کنند. برای همین مشاهده میکنیم که جوانان اینگونه تظاهرات میکنند و پر از شجاعت و شادی هستند.
محمد التل یک روانشانس لبنانی گفته است که، اولین پیامی که در صورت مشاهده این تصاویر به ذهن مخاطب میرسد این است که لبخندها نشاندهنده مسئولیت پذیری و کَل کَل جوانان فلسطینی با نیروهای رژیم صهیونیستی است. یا به معنای دیگر نشاندهنده این است که میخواهد بیان کنند دستگیر شدن برای آنها مهم نیست. همچنین این روانشناس تأکید کرد که این تصاویر تناقضات بسیاری دارند، برای اینکه هیچکس هنگام دستگیری نمیتواند خوشحال و خندان باشد. این بیشتر میتواند تشویقی برای ادامه جنبش جوانان فلسطین باشد.
به احتمال بسیار زیاد، این تصاویر به یک عادت و ابداع جدید جوانان فلسطینی برای اعتراض تبدیل بشود. انتشار این تصاویر در شبکههای اجتماعی میتواند یک پدیده عمومی را جریان سازی کند و بر مردم تأثیر زیادی داشته باشد.
منبع: مشرق