جان فدا/ فرمانده سپاه امام علی(ع) تاکستان:

شهید «قاسم سلیمانی» مرد عمل و مدیر میدان انقلاب بود

«سرهنگ حسینی» گفت: شهید قاسم سلیمانی مرد عمل و مدیر میدان انقلاب بود، آنقدر خالصانه و متواضعانه زندگی و شهیدوار زیست کرد که در نهایت خداوند متعال آرزویش را برآورده کرد.
کد خبر: ۵۶۵۶۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۶ - 04January 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، یادواره شهدای بخش ضیاءآباد تاکستان با حضور سرهنگ «سید مهدی حسینی» فرمانده سپاه امام علی(ع) شهرستان تاکستان، کارکنان این شهرستان، «علیرضا بابا» رئیس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تاکستان، مسئولان شهری و بخش ضیاءآباد و مردم شهیدپرور تاکستان و ضیاءآباد در مسجد جامع ضیاء‌آباد برگزار شد.

در این مراسم، فرمانده سپاه امام علی(ع) شهرستان تاکستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: این شهید بزرگوار مرد عمل و مدیر میدان انقلاب بود، آنقدر خالصانه و متواضعانه زندگی و شهیدوار زیست کرد که در نهایت خداوند متعال آرزویش را برآورده کرد.

وی افزود: شهید سلیمانی بارها به همرزمانش می‌گفت که دلتنگ همرزمان شهیدش از جمله شهید احمد کاظمی است و آرزوی دیدارش را دارد که با شهادتش به آن هم رسید.

در ادامه این مراسم، اجرای سرود و مداحی در وصف شهدا برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها