رئیس بنیاد ادبیات داستانی:

باید از نیروی جوان و خلاق حمایت شود

رئیس بنیاد ادبیات داستانی گفت: اگر کسی خود را از قطار انقلاب پیاده نکرد ما نباید کسی را هل بدهیم و او را از قطار انقلاب پیاده کنیم.
کد خبر: ۵۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹ - 06November 2013

باید از نیروی جوان و خلاق حمایت شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، محمد حسنی رئیس بنیاد ادبیات داستانی در مراسم رونمایی مجموعه کتاب «آن روزها» در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: طرح مجموعه کتاب آن روزها در سال 92 به ادبیات داستانی ارائه شد و بر حسب جوان بودن مجموعه کاری از این کار حمایت و پشتیبانی شد.

وی ادامه داد: شرایط اقتصادی کنونی مانع از این میشود که از دولت جدید و وزیر ارشاد انتظار داشت که حوزه نشر را دچار تحول کنند و به نظر میرسد باید یک سیاستگذاری صحیح در حوزه فرهنگ ایجاد شود.
 
حسنی با تاکید بر کاهش برخی از کارهای نمایشی و شبه نمادین که نتیجه ای در فرهنگ و اجتماع را در بر نمیگیرند، عنوان کرد: فعالیتهای فرهنگی باید در شرایط اقتصاد مقاومتی متناسبسازی شوند و اگر تنها فعالیتهایی که به کنش فرهنگی میانجامد، ارائه شوند و سایر برنامهها نادیده گرفته شوند در حوزه فرهنگ نیز به اقتصاد مقاومتی دست خواهیم یافت.
 
رئیس بنیاد ادبیات دستانی افزود: با رسیدن به تولید فرهنگی خوب و تاثیرگذارعلاوه بر مشغول شدن نیروهای خلاق، توزیع کنندگان و دستاندرکاران و هم مصرف کنندگان از اقتصاد فرهنگ رضایت خواهند داشت.
 
حسنی سرمایه انسانی و اجتماعی را دستاورد انقلاب اسلامی دانست و گفت: اگر قطعاً انقلاب اسلامی نبود این امکانات در کشور ما بوجود نمیآمد. باید از آثار فاخری چون آن روزها حمایت شود در غیر این صورت، عدم حمایتها منجر به سرخوردگی و دلخوری نیروی انسانی و انگیزههای انقلابی، خصوصاً نیروهای جوان خواهد شد.
 
وی تصریح کرد: اگر کسی خود را از قطار انقلاب پیاده نکرد ما نباید کسی را هل بدهیم و او را از قطار انقلاب پیاده کنیم. در چارچوب انقلاب اسلامی تنوع دیدگاهها و سلایق یک امر تشکیکی است که باید آن را پذیرفت و سختگیری نکرد در عین حال نباید در این عرصه بی مبالات بود.
 
رئیس بنیاد ادبیات داستانی در پایان گفت: ظرفیتها و سرمایههای انقلاب که به برکت خون شهدا ایجاد شده است را باید در جهت تولید و گسترش فرهنگ و هنر انقلاب به کار ببریم.
 
در ادامه این مراسم اسدالله بادامچیان، عضو هیئت امنای مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ما، انقلابی خشن نبود اظهار داشت: انقلاب ما، یک انقلاب فرهنگی است و در رأس آن یک شخصیت اندیشمند و دانشمند قرار داشته که مبنای تمام حرکتها را فرهنگ قرار داده است.
 
وی با اشاره به شخصیتهایی چون شهید بهشتی و شهید مطهری افزود: پس از او نیز شهید بهشتی، شهید مطهری و سایر بزرگان انقلاب نیز فرهنگساز بودند. از سال 1341 که در محضر امام خمینی (ره) بودیم، امام راحل در تمام هدایتها در مسائل تشکلها حرکتهای سیاسی و اجتماعی مبنا را فرهنگ قرار میداد.
 
بادامچیان در پایان با اشاره به اینکه فرهنگ انقلابی در روزگاری بوجود آمد که همه چیز خشن بود و حرکت چپ و کمونیستی رواج داشت، گفت: امام راحل مسیری نو و تازه پیش روی ما قرار داد که تنها برای خدا حرکت کنیم و انقلاب اسلامی توانست انقلابی عظیم در جهان ایجاد کند چرا که تا پیش از آن دنیا دوقطبی بود.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار