مسئول واحد نمایش حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد:

راهیابی نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به جشنواره منطقه‌ای تئاتر بوشهر

راهیابی نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به جشنواره منطقه‌ای تئاتر بوشهر «آیین» از راهیابی نمایش «مادرم زری سر زا رفت» از تولیدات نمایشی استان کهگیلویه و بویراحمد با موضوع دفاع مقدس به جشنواره منطقه‌ای تئاتر بوشهر خبر داد.
کد خبر: ۵۶۵۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۰ - 05January 2023

به گزارش دفاع‌پرس از یاسوج، «اکبر آیین» مسئول واحد نمایش حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمایش «مادرم زری سر زا رفت» با موضوع دفاع مقدس و به نویسندگی «محمود خرم‌آزادی» و کارگردانی «داود پارسا» تولید انجمن هنرهای نمایشی کهگیلویه وبویراحمد، اداره فرهنگ و ارشاد گچساران و حوزه هنری استان در جشنواره تئاتر منطقه‌ای بوشهر اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر منطقه‌ای بوشهر ۱۴ تا ۱۶ دی برگزار می‌شود، افزود: در نمایش «مادرم زری سر زا رفت» بازیگرانی همچون داود پارسا، شکوفه عاشوری، راضیه فصیح، محمد دشتی، ابوالفضل پارسا، احمد فرهادی، سمانه منصورآبادی، داود هاشمی، مجتبی توکلی، محمد اسدی و مهدی حسینی حضور دارند.

مسئول واحد نمایش حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سایر عوامل این نمایش، طراح صحنه داود پارسا، طراح لباس راضیه فصیح، دستیار کارگردان احسان جابرزاده، طراح و اجرای نور و موسیقی محمد رضایی و اجرای دکور داود هاشمی هستند.

وی با اشاره به خلاصه این نمایش، ابراز کرد: وارث تنها فرزند جهان به جنگ می رود و در عملیات کربلای چهار شهید می شود و جهان بعد از مدتی به دنبال وارث به مناطق جنگی می رود و هیچ اطلاعی از وارث پیدا نمی کند و خودش هم دچار موج انفجار می شود. جهان ناامید به خانه برمی‌گردد و هنوز چشم انتظار تنها وارثش مانده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین