به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، «علیرضا زاکانی» شهردار تهران امروز (شنبه) در آیین افتتاح مراکز توانمندسازی کوثر و بهسازی و نوسازی ۴۰۰ معبر از بافتهای فرسوده شهر تهران، اظهار داشت: مفتخریم که بیستمین و بیست و یکمین شنبه امید و افتخار را بر محور ولادت حضرت زهرا (س) قرار دهیم و نوع خدمتی که ارائه میشود خدمتی از جنس خدمتگزاری و خاکساری برای بانوان باشد؛ بانوانی که قریب به ۵۰ درصد از جمعیت ما هستند، اما اثر آنها بیش از آن است و به تعبیر امام (ره) مرد از دامن زن به معراج میرود.
شهردار تهران ادامه داد: آنچه مردان از خودشان در عرصههای مختلف به ظهور و بروز میرسانند بر مدار خانواده و بر محور مادر شکل میگیرد؛ بر همین اساس توجه به تهران خانواده و محور قرار دادن خانواده برای اقدامات، یک رویکرد قطعی است.
وی افزود: شورای ششم و مدیریت بر گرفته از آن، مسیری را انتخاب کرده که بزرگی خود را در خاکساری و خدمت به مردم دیده است و مدیریت خود را مبتنی بر مشارکت گذاشته است، لذا اگر امروز در چنین فضایی هستیم و شاهد فعالیتی برای بانوان هستیم مبتنی بر رویکردی است که تهران بر مدار خانواده به رشد و بلوغ و عزت برسد و مدیریتی که مبتنی بر مشارکت با همه عناصر جامعه است خدمات خود را افزون بر شرایط موجود ارائه کند.
زاکانی با بیان اینکه کسی نمیتواند مشکلات و به ویژه مشکلات اقتصادی را کتمان کند، ادامه داد: برای حل مشکل راهی جز دست به دست هم دادن و به اصالت انقلاب برگشتن و در خدمت یکدیگر قرار گرفتن عناصر مختلف وجود ندارد، بر همین اساس در بیست و بیست و یکمین شنبه امید و افتخار خدمت را بر تلاش دختران و بانوان گذاشتیم و امیدواریم در این مسیر گامهای بلندی برداریم تا این کار منجر به هم افزایی و افزایش ظرفیت برای سطح خدمت در جامعه شود.
شهردار تهران اضافه کرد: افتخار داریم در مرکز شهدای حسنی شاهد افتتاحها در مناطق ۱۷، ۴، ۸ و ۱۰ باشیم، اگر مردم ایران را به یک عنوان یک نعمت پاس بداریم وضع ما بهتر خواهد بود.
وی بیان کرد: خشنودیم این جنبه کارآفرینی و حرکت در مسیر اتکا به توانمندی داخلی را انتخاب کردند و این الگویی برای سایر مجموعهها است. این قول را از طرف شورا که بدون کمک آنها قدم از قدم نمیتوانستیم برداریم میدهم که با همه وجود در خدمت هستیم تا لبخندی بر لبان اعضای خانواده و مادر خانواده بنشیند و باری از کشور برداریم.
زاکانی یادآور شد: منطقه ۱۷ که بیشترین شهید را در مقیاس خودش تقدیم کرده از یک فرسودگی و ندیده شدن رنج میبرد، بر همین اساس از سال ۹۶ تا نیمه سال گذشته ۳۵ هزار تن آسفالت در معابر بزرگ مقیاس منطقه برای ترمیم و نوسازی شکل گرفت و در دوره جدید ۴۲ هزار تن در معابر کوچک مقیاس آسفالت ریخته شد و برای نوسازی این کوچهها از قبل مشارکت مردم و نظرخواهی از آنها و ایجاد میز کار و بازی برای کودکان انجام شد.
شهردار تهران با بیان اینکه از چندی قبل مسیری نو و جذاب را در تهران تحت عنوان "من شهردارم" شروع کردیم، عنوان کرد: بر این اساس در پروژههای خود توجهی نیز به پروژههای محلی کردیم و دو هزار پروژه با ۲۵۰۰ میلیارد تومان امکانات را در دستور کار قرار دادیم. اولین مرحله این مشارکت پذیری با حضور بیش از ۳۵۰ هزار نفر از همشهریان در تهران را در یک برنامه نرم افزاری آغاز کردیم که هنوز ادامه دارد و اولویتهای مورد نیاز محلات را خود مردم انتحاب میکنند؛ اولویت اجرای پروژههایی که در ماههای گذشته با کار کارشناسی تعریف شده و بودجه آنها تعیین شده را مردم تعیین میکنند که این نشان از یک مرحله رشد مدیریت شهری است.
وی افزود: برای ما یک افتخار است که از این نقطه شروع کردیم و گام بعدی ما تسری این موضوع به همه پروژههای شهری است که نرم افزار آن نیز بالا میآید و گام بعدی نظارت جدی شهروندان بر خود ما است، هر چند ۱۳۷ این ماموریت را دارد، اما به صورت تشدید شده نظارت مردم در کنار ارشاد توسط آنها است تا از دریای ظرفیت مردم بهره بگیریم و با مردم ارتباط برقرار کنیم.
زاکانی در خصوص باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) نیز گفت: مناقصه بخش رویی آن که فضای ۷ کیلومتر از مسیر راه آهن تهران-تبریز است و به زیرزمین منتقل شده، بعد از ۱۵ سال انجام شده و به زودی اجرای ۱.۵ کیلومتر آن صورت میگیرد. امیدوارم این آغاز سبب شود که به سرعت این مجموعه را تکمیل و به عنوان قطب گردشگری در مناطق ۱۷ و ۱۸ معرفی کنیم.
انتهای پیام/341