مدارهای ماشین رمز آمریکایی‌ها چگونه کشف شد؟

شهید عباس ورامینی یکی از دانشجویانی بود که آنجا حضور داشت. با شروع جنگ تعدادی از دانشجویان تسخیرکننده سفارت به جبهه می‌روند و تعدادی از آنان هم شهید می‌شوند.
کد خبر: ۵۶۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸ - 04November 2015

مدارهای ماشین رمز آمریکایی‌ها چگونه کشف شد؟

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، یادم هست شهید ورامینی یک دوره آموزشی برای تعدادی از دانشجویان لانه جاسوسی در پارک چیتگر گذاشت.


این جلسه و روحیة شهید ورامینی خیلی در من اثر کرد. افرادی نظیر شهید عباس ورامینی و شهید محسن وزوایی رکن و اساس واقعه تسخیر لانه جاسوسی و نمونه و سمبل دانشجویان پیرو خط امام بودند. البته خیلیها وارد سفارت شدند که بعدا مشخص شد به جهت اهداف سیاسی به جمع دانشجویان پیوستهاند.


بعضیهایشان بعدا سیاسی شدند، اما شهدایی که نام بردم عاشقترینها و کسانی بودند که خدا انتخابشان کرد و در آخر هم برد. از دیگر افرادی که بخواهم نام ببرم، شهیدان حسین بهادری، علیرضا هادیپور و علی صبوری بودند که خیلی صادقانه با من در زمینه مطالعه اسناد کار کردند.


کارهای آنان به قدری ریشهدار بود که در دیگران تاثیرگذار میشد. دانشجویان زیادی نماز شبخوان بودند. یادم هست روزی آیتالله حائری شیرازی به داخل سفارت آمد و برای ما کلاس اخلاق گذاشتند که خیلی در ما اثر کرد.


به هر حال آنجا محیط بستهای بود و ما تمام آن روزها ارتباطی با بیرون نداشتیم.


باز خاطرم هست یک دانشجوی پزشکی آنجا بود که گروگانها را طبابت میکرد. او دید که در بین کاغذهای پودرشده میکروفیلمها هم وجود دارد.

او میدانست که حتی یک ذره میکروفیلم هم حاوی اطلاعات است و از آنجا که آدم بسیار با استعدادی بود، الکتریسیته ساکن ایجاد کرد و به این طریق پودرهای کاغذ و میکروفیلمها را از هم جدا کرد و در نهایت میکروفیلمها را زیر آلبردیسپام، بزرگ کرده و چاپ کردیم که این کار کمک زیادی به ما کرد تا بتوانیم مدارهای ماشین رمز آمریکاییها را کشف کنیم.
از خاطرات حسین شیخالاسلام

منبع: کیهان

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار