به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، آیین اختتامیه پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد شامگاه امروز شنبه، با حضور «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «یاسر احمدوند» معاون فرهنگی و جمعی از اهالی قلم در تالار وحدت تهران برگزار شد.
علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران در ابتدا از مجموعه دبیرخانه جایزه جلال و اعضای هیات علمی و دبیر علمی جشنواره قدردانی کرد و اظهار داشت: امسال برای دومین بار دبیر جایزه ادبی جلال آل احمد یک خانم اهل قلم بود؛ وجیهه سامانی و دستاندرکاران در این مدت زحمت بسیاری کشیدند که از آنها تشکر و قدردانی میکنیم.
وی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ اثر در یک فرایند فشرده در بخشهای نقد ادبی، داستان کوتاه، رمان و مستندنگاری داوری شدند، افزود: امسال شاهد رشد کمی و کیفی آثار بودیم و اثار منتشر شده ادبی سال ۱۴۰۰ ارزیابی شدند.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران به برگزاری دوره آموزشی برای نوقلمان اشاره کرد و گفت: ۱۸۰ دانشپذیر از سراسر کشور امسال توسط ۱۳ نویسنده مطرح آموزش داده شدند.
رمضانی تصریح کرد: جدای از ۱۴ بخش، دو بخش ویژه امسال مربوط به اثار منتشر شده درباره شهید حاج قاسم سلیمانی و اثار مستندنگاری با موضوع مدافعان سلامت بود.
وی با بیان اینکه امسال در بخش ویرایش به بهترین اثر نیز جایزه خواهیم داد، افزود: از ناشرانی که در طول سال ۱۴۰۰ در حوزههای مختلف ادبیات اثاری منتشر کردند، تشکر میکنم.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با تاکید براینکه آثار ۸۵۸ ناشر در این رویداد مورد ارزیابی قرار گرفت، افزود: در نهایت ۱۴ اثر نامزد وجود دارد که در این میان چهار نویسنده خانم و سه ناشر شهرستانی وجود دارد.
رمضانی سپس به اهمیت بازخوانی اثار جلال آل احمد پرداخت و گفت: جلال آل احمد در دوران عمرش نقاط مهم دنیا را دیده بود و سپس کتاب غربزدگی را نوشت و این نشان میدهد بازخوانی اثار او برای ما مهم خواهد بود چراکه او کسی نبود که در خانه نشسته باشد و کتابی نوشته باشد.
انتهای پیام/ ۱۲۱