به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، «حجتالاسلام والمسلمین کمال خداداده» رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی امروز (دوشنبه) در نشست خبری اعلام برنامههای دهه فجر، اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک انقلاب مردمی بود و جشنهای دهه فجر وجه تمایزش حضور پرشکوه مردم است، یاد شهیدان انقلاب یاد خدمات مردمی است، بنابراین حتما باید مردمی برگزار شود.
رئیس کمیته مساجد تصریح کرد: قطعا دستگاهها و سازمانها در این جشنهای ملی و انقلابی وظایفی دارند که باید به آن عمل کنند، ما حتما در این ۱۰ روز باید به مقوله مهم جهاد تبیین بپردازیم و درخصوص نقاط ضعف و قوت خود گزارشی به مردم ارائه دهیم.
وی افزود: ما هیچگاه نمیتوانیم نظام را از مردم جدا کنیم، تلاشمان بر این بوده است تا امسال جشنهای دهه فجر را بیش از هر زمان دیگری مردمیتر برگزار کنیم، با توجه به اتفاقاتی که ماههای گذشته رقم خورد و تلاشی که دشمن برای اختلاف افکنی و دو قطبی سازی داشت لازم میدانیم پرشکوهترین دهه فجر را داشته باشیم.
حجتالاسلام خداداده تاکید کرد: وجه تمایز دهه فجر امسال نسبت به سالهای گذشته این است که علاوه بر راهپیمایی باشکوهی که برگزار خواهد شد جشنها و برنامههای محله محور با محوریت بسیج مساجد و محلات، کانونهای فکری و فرهنگی و مساجد است.
رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: سهم و نقش هر قشر از جامعه باید مشخص سود، متاسفانه اساسا ما فکر میکنیم دیگران وظایف و تکالیف بسیار زیادی دارند و ما فقط در جایگاه مطالبه گر هستیم، اما واقعیت این نیست، بلکه هر قشری یکسری وظایف دارند که باید به آن بپردازند و مساجد در بیان این نقش مکان بسیار خوبی است.
وی با بیان اینکه دستگاههای مختلفی وظایف و تکالیف گوناگونی دارند، گفت: خبرنگاران باید آینهای برای انعکاس وطنپرستی، وطندوستی، جهاد تبیین و بیان مشکلات باشند تا مردم عزیز و عزتمند ما نسبت به مسائل کشور آگاه شوند. ما مردم بسیار عزیز و قدرشناسی داریم که با کمک رسانهها انشالله تمام توطئههای دشمنان خنثی خواهد شد.
حجتالاسلام خداداده تاکید کرد: مساجد همیشه محل گفتگو بوده است و با مختصات خودش همواره محل مراجعه مردم به امام جماعت است، موضوع آزاداندیشی در مساجد به دو بخش نظری و حکومتی بر میگردد، در حوزه نظری اساتید انقلابی وارد مساجد میشوند تا به شبهات و ابهامات مردم پاسخ دهند.
رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر گفت: در بخش حکومتی هم با دولت نامهنگاریهای داشتیم تا اعضای هیات دولت بتوانند در مساجد حضور داشته باشند و به سوالات و ابهامات مردم پاسخ دهند، موضوع حضور جوانان در مساجد و شرکت در کرسیهای آزاداندیشی به گونهای نیست که فورا باعث حضور انبوه جوانان در مساجد شود، حضور و مشارکت جوانان حتی در دانشگاه هم کمرنگ است.
وی افزود: شما وقتی حضور سخنگوی دولت در دانشگاهها را میبینید به این نتیجه میرسید که بسیاری از جوانان به سختی از اظهارات سخنگوی دولت استقبال میکنند، بنابراین باید با نگاه واقعگرایانه برنامهریزی دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم جوانان را وارد مساجد کنیم.
حجتالاسلام خداداده خاطرنشان کرد: در یک نگاه نسبی باید قائل به این بود که مساجد بعضا با حضور جوانان در مساجد بسیار موفق بودهاند و برخی هم توفیقاتی نداشتهاند که نقاط قوت و ضعفشان متفاوت است، برخی نقاط قوتشان امام جماعتشان است و برخی هم نقاط قوتشان فرمانده پایگاهشان است.
رئیس کمیته مساجد انقلاب اسلامی با بیان اینکه نمیتوان برای همه مساجد یک نسخه واحد ارائه داد، گفت: ما حدود چهار هزار و دویست گروه سرود داریم که در مساجد و میادین اصلی شهر اجرا دارند و برخی از آنها آثار فاخر تولیدی دارند. به طور مثال یکی از این گروه طبق کنداکتور صدا و سیما ۲۰۰ بار پخش شده است.
وی افزود: ۲/۵ میلیون نفر در سامانه ما به همراه کد ملیشان عضو هستند که یک دستاورد بسیار خوب برای نظام اسلامی است، اما این آمارها همه چیز نیست، ما باید رویکردها را بررسی کنیم و به حجم عظیم دشمنی دشمنان بپردازیم که برای هیچ کشور این حجم از دشمنی و خباثت سابقه ندارد.
انتهای پیام/371