به گزارش خبرنگار دفاعپرس از لرستان، سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان امروز (پنجشنبه) در دیدار با «علیرضا شیروی» مدیرکل صدا و سیمای مرکز لرستان، ضمن قدردانی از مدیریت و کارکنان صدا و سیمای لرستان که در پوشش خبری لحظه به لحظه مراسمات مرتبط با تشییع پیکر شهدای گمنام که همزمان با ایام فاطمیه در قالب کاروان «لالههای فاطمی» در شهرهای و بخشهای لرستان، خوش درخشیدند، اظهار داشت: پخش زنده مراسمات استقبال از شهدا، شبی با شهدا، تشییع و تدفین شهدا از صدا و سیما باعث شد افرادی نیز که به هر دلیل نتوانستند حضوری در این مراسمات شرکت کنند، در منزل و از طریق تلویزیون دلهایشان را به تابوت شهدا گره زدند و از برکات معنوی این مراسمات بهرمند شدند.
وی افزود: با توجه به اغتشاشات ماههای گذشته و حوادث تلخ و ناگواری که دلهای افراد جامعه به خصوص خانوادههای شهدا را جریحه دارد کرد، نیاز به یک رزمایش فرهنگی ایثار و شهادت بود که همهی خبرها تلخ اغتشاشات که رسانههای معاند نیز با اخبار دروغ و جعلی آتش آنها را شعله ورتر میکردند، تحت شعاع قرار دهد که همین تشییع شهدای گمنام بهترین رزمایشی بود که آب بر آتش اغتشاشات ریخت.
مدیرکل حفظ آثار و نشرارزشهای دفاع مقدس لرستان گفت: در طی یک هفتهای مراسمات مربوط به تشییع شهدای گمنام در لرستان برگزار شد، با وجود شرایط جوی نامناسب از نزدیک شاهد، حضور پر شور مردم از اقشار مختلف به خصوص جوانان و نوجوانان بودیم.
رشیدی با بیان اینکه تشییع شهدا بهصورت کاروانی، که همه مردم استان از برکات معنوی آن برخوردار باشند، بیسابقه بود، گفت: اگر رسانه نباشد، نمیتوان صحنههای حضور حماسی مردم را در اینگونه مراسمات خلق کرد.
وی در ادامه گریزی به آخرین وضیعت موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس لرستان زد و خاطرنشان کرد: این مرکز مهم فرهنگی آماده افتتاح و بهرهبرداری است که قرار است در یک مناسبت ملی، همزمان با موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس چهار استان دیگر افتتاح شود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان از اختصاص یک گالری از موزه دفاع مقدس لرستان به صدا و سیمای این استان خبرداد و گفت: وجود استودیوی ثابت در موزه دفاع مقدس ظرفیت بسیار خوبی برای تولید برنامههای مناسبتی به ویژه برنامههای مرتبط با حوزه ایثار و شهادت است و شرایط مصاحبه با فرماندهان، رزمندگان پیشکسوت، آزادگان و خانوادههای شهدا در یک مکان مناسب با امکانات و تجهیزات به روز فراهم میشود.
رشیدی با اشاره به وضیعت تصویر برداری در دوران دفاع مقدس از صحنههای ایثار و مجاهدت متذکر شد: بهترین منابعی که اثرات آن در ذهن ماندگار میشود، عکس و فیلم است.
وی گفت: با پیگیری صدا و سیمای مرکز لرستان، قرار است تعدادی از دوربینهای عکاسی و فیلمبراری که در دوران دفاع مقدس و در مناطق عملیاتی از آنها استفاده شده است، از تهران به موزه دفاع مقدس لرستان منتقل و در یکی از گالریهای این مرکز فرهنگی در معرض دید عموم قرار بگیرند.
انتهای پیام/