در ادامه طرح سپاس؛

مدیر کل بنیاد شهید زنجان با مادر شهید والامقام «عباس منتخبی» دیدار کرد

مدیر کل بنیاد شهید زنجان با مادر شهید والامقام «عباس منتخبی» دیدار کرد در ادامه طرح سپاس مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با مادر شهید والامقام «عباس منتخبی» و جانباز گرانقدر «محمد سراجی» دیدار و گفتگو کرد.
کد خبر: ۵۷۰۱۷۸
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۱ - 30January 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، در ادامه اجرای طرح سپاس «امیرعلی نیک‌بخش» مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و رئیس دانشگاه زنجان و جمعی از مسؤولان با مادر شهید والامقام «عباس منتخبی» و جانباز گرانقدر «محمد سراجی» دیدار و گفتگو کردند.

«امیرعلی نیک‌بخش» مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره سه هزار و 535 شهید استان زنجان اظهار داشت: شهدا با از خود گذشتگی مثال زدنی خود توانستند این انقلاب را از دست دشمنان و بدخواهان دور نگه دارند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به اینکه این فرزندان رشید تربیت شده مادران بزرگواری چون مادر شهید والامقام «عباس منتخبی» و جانباز گرانقدر «محمد سراجی» هستند، عنوان کرد: این بانوان گرانقدر با تاسی از حضرت زهرا (ع) و زینب (س) فرزندان خود را در راه اسلام تربیت و راهی جبهه‌های جنگ حق علیه باطل کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین