نماینده ولی فقیه در استان همدان:
مادران شهدا را باید شیرزنان زمان معرفی کنیم
حجتالاسلام «شعبانی» با بیان اینکه زن، مظهر صفات جمال الهی است، گفت: مادران شهدا را باید شیرزنان زمان معرفی کنیم.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، حجتالاسلام والمسلمین «حبیبالله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان امروز (دوشنبه) در اجتماع بزرگ دختران زینبی اظهار داشت: بانوان پس از انقلاب جایگاه واقعی خود را پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه نگاه تمدن غربی به زن، به عنوان یک کالا است، افرود: شعار ساختگی آزادی در تمدن غربی، زندگی را از بانوان گرفته است.
حجتالاسلام شعبانی با بیان اینکه زن، مظهر صفات جمال الهی است، تصریح کرد: حجاب واجب شد تا در جامعه احترام به زنان ترویج و کرامت بانوان حفظ شود.
وی با تاکید بر اینکه مادران شهدا را باید شیرزنان زمان معرفی کنیم، گفت: حضرت زینب (س) به تنهایی مانع از انحراف جامعه اسلامی در دوران خود شدند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


