به گزارش دفاعپرس از فارس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «سعیدکوشکی جهرمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس امروز نوزدهم بهمن ماه در مراسم سالگرد جشن پیروزی انقلاب که در امامزاده سید عبدالله روستای بلیان کازرون برگزار شد اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران ریشه در مکتب، قرآن و فرهنگ شهادت دارد و امام خمینی با فرهنگ ایمان، قرآن و شهدا دنیا را متحول کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس ابتدا با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب در جهان است که با رای بیش از 80 درصد مردم انتخاب شده افزود: از افتخارات استان فارس در دوران پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 این است که 3 شهر از 11 شهر حکومت نظامی کشور مربوط به استان فارس بود که یکی از شهرستانها، شهرستان کازرون است.
سردار کوشکی افزود: انقلاب اسلامی با اهداء بیش از 15هزار شهید حاصل شد و این انقلاب ثمره خون هزار هزاران شهید است و از جنبهای دیگر انقلاب اسلامی ایران تنها پایگاه مستحکم شیعیان عالم و زمینهساز ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) است.
سرتیپ دوم پاسدار کوشکی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران در طول عمر با برکت 44 ساله خود یک لحظه بدون دشمن نبوده و نخواهد بود و در حوادث اخیر نیز وقتی دشمن دید در میدان نظامی شکست خورده است ابزار جنگ را تبدیل به جنگ افکار کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس خاطر نشان کرد: امروز جمعبندی دشمن برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران جنگ ترکیبی و شناختی است و دشمن بدنبال خدشه وارد کردن به اعتماد مردم نسبت به ارزشهای اسلامی انقلاب است.
وی گفت: تمام حرکات دشمن بر علیه ارزشهای انقلاب اسلامی است و مدام در حال حمله به ارزشها است و وقتی که 60 میلیون نفر زیر چتر فضای مجازی در کشور قراردارند تنها بصیرت مردم ایران است که باعث شکست نقشههای دشمنان شده است.
سردار کوشکی خطاب به جوانان در مراسم نیز عنوان کرد: رزم امروز و ادامه راه انقلاب و شهدا معادل فریب نخوردن از دشمنان خصوصا در فضای مجازی است و امروز به فرموده رهبر معظم انقلاب ضروریترین کار در کشور جهاد تبیین است.
در ابتدای این مراسم سرهنگ پاسدار غلامرضا توکل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون در سخنانی با گرامی داشت یادو خاطره شهدا و خیر مقدم به نقش روستای بلیان در انقلاب اسلامی به تقدیم شهید انقلاب و شهدای دفاع مقدس، حضور رزمندگان در دفاع از حرم، روستای قرآن پرور و نقش تربیتی مرحوم آیت الله انصاری نکاتی را اشاره کرد.
همچنین در این مراسم حاضرین با اجرای گروه سرود رفیق شهیدم و برنامه جشن 44 سالگی انقلاب همراه بودند و سالگرد انقلاب را جشن گرفتند.
انتهای پیام/