به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، «بهمن منشط» در دی ماه سال ۱۳۳۳ در خانواده ای مذهبی و متوسط در شهرستان ملایر متولد شد. او دوران کودکی را در ملایر گذراند و سپس به ضرورت شغل پدر، در نهاوند ساکن شد در آنجا تحصیلات خود را تا کلاس چهارم دبیرستان دنبال کرد. در دوران دبیرستان از جمله جاز زنان معروف نهاوند بود که بارها به شهرهای شمالی کشور جهت اجرای برنامه در اردوهای آموزشی اعزام شده بود.
در سال ۱۳۴۲ در جرگه دانش آموزان معلم انقلابی «محمد طالبیان» قرار گرفت و با راهنماییها و هدایتهای این معلم انقلابی به مطالعات دینی و جلسات مذهبی روی آورد.
با شروع برنامه های سخنرانی حجتالاسلام «فاکر» در نهاوند در سال ۱۳۵۰، منشط و دوستانش جذب سخنرانیهای ایشان شدند و از آن پس شیوه زندگی آنان کاملاً متحول شد، از آن پس از فعالیتهای موسیقی کنار کشید و از قاریان به نام قرآن شد و عضو گروه انقلابی «ابوذر» شد.
۳۰ بهمن، سالروز تيرباران و شهادت ۶ نفر از دلاورمردان گروه انقلابي ابوذر نهاوند به دستور مستقيم شاه است. اين شهدا در سحرگاه ۳۰ بهمن سال ۱۳۵۲ با خون خود درخت انقلاب اسلامي را آبياري كردند.
بخشی از وصیت نامه شهید «بهمن منشط»:
اين وصيتنامه فرزندتان است. بزرگوارم از زماني كه خود را شناختم سايه پر محبت شما بر سرم بوده، مرگ حق است. همه را به تقوا سفارش ميكنم. اميدوارم چون كوهي، مرگ مرا تحمل كنيد.
انتهای پیام/