به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، حجتالاسلام و المسلمین «حبیبالله شعبانی» نماینده ولی فقیه در استان همدان امروز (سهشنبه) در اجلاس استانی نماز اظهار داشت: آنچه می تواند سرشت بد را از انسان جدا کند و آن را به سمت فطرت پاک حرکت دهد، نماز است. راه اصلاح جامعه و رفع گرفتاریها، گره خوردن با مبدأ هستی و حرکت به سمت نماز است.
وی با بیان اینکه راه دومی برای رفع گرفتاریها و تبیعضهایی که گاها باعث ناراحتی انسان میشود، به جز توسعه نماز برای بشر وجود ندارد، افزود: از راهکارهای توسعه نماز، معرفت افزایی در بین اقشار مختلف خصوصا جوانان است.
حجتالاسلام شعبانی با تاکید بر اینکه وظیفه روحانیت معرفت افزایی در جامعه است، تصریح کرد: روحانیت لازم است تا ضمن ارتباط گیری با جوانان، به سوالات و شبهات آنها پاسخ دهند.
وی ادامه داد: این سوال را باید از مسئولان پرسید که، آیا عملکرد یک مسئول در نماز خواندن یک جوان تاثیر دارد یا خیر؟ مسئولان نماد دین نیستند، بلکه همه ما مبلغ دین هستیم و آنچه را که از دین برداشت میکنیم، به مردم میگوییم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه مسئولان در کنار نماز باید به معیشت و اقتصاد جامعه نیز رسیدگی کنند، خاطرنشان کرد: زیر ساختها و اقدامات خوبی توسط دولت در استان انجام شده که قابل تقدیر است، اما لازم است تا در کنار همه خدمات، دولت نسبت به کنترل بازار نیز توجه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه حضور مدیران در نماز ادارات، در توسعه فرهنگ نماز بسیار موثر است، متذکر شد: با توجه به اینکه اکثر شرکت کنندگان جلسه جوانان هستند، خوب است تا وقت بدهیم و جوانان نیز در حضور مسئولان صحبت کنند.
انتهای پیام/