جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان مطرح کرد؛

اختصاص بودجه دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای پیشگیری از جرم

سردار «هاشمی‌فر» با بیان اینکه امنیت پایدار محصول مشترک دستگاه‌ها، آحاد جامعه و تشکل‌های مردم نهاد است خواستار اختصاص بودجه مشخصی در دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای پیشگیری از جرم شد.
کد خبر: ۵۷۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹ - 21February 2023

اختصاص بودجه دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای پیشگیری از جرمبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، سردار «محمدرضا هاشمی‌فر» جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان امروز (سه‌شنبه) در جلسه شورای حوادث اجتماعی فرماندهی انتظامی استان که با حضور مدیران روابط عمومی دستگاه‌های دولتی در معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: جرم از ابتدای خلقت بشر وجود داشته و ما نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم اما برای اینکه امنیت پایداری داشته باشیم باید اقدمات خود را به گونه‌ای ترسیم کنیم که از وقوع جرم در جامعه کاسته و حداقل تا آنجا که می‌توانیم زمینه و فرصت‌های ارتکاب جرم را از مجرمان سلب کنیم.

وی عنوان کرد: ما در حوزه سلبی هیچ بحثی نداریم چون وظایف آن برعهده فراجا و دستگاه قضائی است اما در حوزه پیشگیری، از سازمان هایی که وظایفشان مشخص است و می‌توانند به ما در چرخه کنترل جرم و مجرم کمک کنند مطالبه جدی داریم.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه دستگاه انتظامی و قضائی به تنهایی قادر به تامین امنیت پایدار در جامعه نیستند تصریح کرد: امنیت پایدار محصول مشترک دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول، آحاد جامعه و تمام تشکل‌های مردم نهاد است که باید در زمینه پیشگیری از جرایم نقش آفرین باشند.

این مقام انتظامی خواستار اختصاص بودجه مشخصی در دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای پیشگیری از جرم شد و افزود: امروز برخی از دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای جبران خسارت و آسیب هایی که سارقان به اموال آنها می‌زنند هزینه زیادی را متحمل می‌شوند که اگر این هزینه را قبل از ارتکاب سرقت صرف امور پیشگیری کنند به نفع آن دستگاه و سازمان عمل کردند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال هزینه ارزش ریالی اموال مسروقه در حوزه سیم و کابل برق بالای ۱۰۰ میلیارد ریال است که اگر این هزینه در پیشگیری از سرقت پیاده شود تا سارقان نتوانند دست به چنین سرقت‌هایی بزنند می‌بینیم که چقدر به نفع مردم، سازمان و جامعه عمل شده است.

سردار هاشمی‌فر خطاب به مدیران روابط عمومی دستگاه‌ها یادآور شد: ما انتظار داریم آگاهی‌بخشی در بین اعضای سازمان و دستگاه‌ها را با رویکردهای پیشگیرانه افزایش داده و برای این کار هم از اساتید و کارشناسان حوزه‌های انتظامی و فضای مجازی که به صورت رایگان آماده همکاری هستند استفاده کنید.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عمده‌ترین عاملان سرقت‌های خرد در استان اصفهان را معتادان متجاهر عنوان کرد و گفت: ما بستر لازم برای نگهداری این افراد را نداریم و اگر هم هست محدود است پس توصیه ما به مردم و دستگاه ها این است که حداقل زمینه‌ها و فرصت‌های ارتکاب جرم را برای این دسته از افراد مجرم فراهم نکنند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان تاکید کرد: پلیس علی رغم محدودیت ها و مشکلاتی که دارد اما شب و روز خودش را برای امنیت مردم گذاشته و هزار و یک جرم در جامعه رخ می‌دهد که پلیس به عنوان حافظ امنیت جامعه بایستی به آنها رسیدگی کرده و اقدامات خود را انجام دهد. با این حال از دستگاه ها و سازمان ها هم انتظار داریم که نقش خود را در پیشگیری از وقوع جرایم به نحو مطلوب انجام دهند.

سردار هاشمی‌فر در خاتمه با بیان اینکه ما هیچ مانعی بین خود و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها نمی‌بینیم خاطر نشان کرد: ما اعتقاد به همدلی، همگرایی و هم‌افزایی سازنده و در راستای یک وظیفه مشخص که آن هم تامین امنیت پایدار و ارتقای رضایتمندی مردمی است داریم و در این میان هر دستگاهی که ما را وادار کند که در این حوزه بیشتر در کنارش باشیم دست مسئول آن دستگاه و روابط عمومی را می فشاریم و به عنوان یک خدمتگزار در خدمت همه خواهیم بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها