امام جمعه شهر شال؛

جهاد تبیین برجسته سازی نقاط قوت و روشن کردن ریشه نقاط ضعف است

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی شالی گفت: یکی از معانی جهاد تبیین، مقابله با شایعات دشمن است. معنای دیگر آن برجسته سازی نقاط قوت و روشن کردن ریشه نقاط ضعف است.
کد خبر: ۵۷۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۶ - 23February 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، حجت الاسلام و المسلمین «سید شمس الدین موسوی شالی» امام جمعه موقت شهر شال با حضور در جمع نمازگزاران مسجد زینبیه که به همت حوزه حیدر کرار(ع) برگزار گردید، به موضوع نشاط در دین اسلام و جوامع اشاره کرد و گفت: نشاط در عبادت و روحیه جهادی داشتن، دو علامت نشاط از دیدگاه دین اسلام است.

وی اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) در تمام عرصه‌ها جهاد کردند، حتی در طول ۲۵ سال خانه نشینی لحظه‌ای از جهاد غافل نبودند. در آن دوران هم مشغول تربیت خواص بودند، اگر خواص تربیت نمی شدند در طول ۴ سال و ۹ ماه حکومت حضرت علی(ع) همین مقدار موفقیت هم حاصل نمی‌شد. تبلیغات معاویه و مزدورانش، علیه حضرت علی(ع) و نبود یاران باوفا باعث شد حکومت حضرت علی علیه السلام در نظر مردم ناکارآمد جلوه کند.

حجت‌الاسلام شالی ضمن تبیین سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی جهاد تبیین، فریضه قطعی فوری است. عده ای مطالبه گری را همان جهاد تبیین می دانند هرچند که مطالبه گری و نهی از منکر مسئولین نیز یک واجب است اما جهاد تبیین مقوله دیگری است. یکی از معانی جهاد تبیین، مقابله با شایعات دشمن است. معنای دیگر آن برجسته سازی نقاط قوت و روشن کردن ریشه نقاط ضعف است.

وی ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به برکت شهدا و ولایت به نقطه ای رسیده است که کارشناس مسایل بین الملل ایالات متحده اعلام می‌کند شکست این نظام دیگر محال است و تنها کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که مانع تاثیرگذاری گسترده و سریع این نظام در عالم شویم.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی اضافه کرد: امروز یکی از ملاک های برتری و توفق یک جامعه بر سایر جوامع مسئله نشاط است. نکته قابل توجه در این بحث معانی متفاوتی است که از مسئله نشاط برداشت می شود؛ عده‌ای بر این باور هستند که مردمی که بیشتر اهل موسیقی های مطرب و پایکوبی هستند مردم با نشاط تری هستند.

وی با طرح این سووال که آیا دین ضد نشاط است ادامه داد: اتفاقاً دین عامل اصلی نشاط است‌. کسانی که به سراغ موسیقی های مخرب می روند درونشان خالی از نشاط است، آنها می خواهند با این موسیقی ها جسم را به نشاط وادار کنند در حالی که روحیه شاد ندارند و شادی از درونشان نمی جوشد.

امام جمعه موقت شال تصریح کرد: این افراد زمانی که زندگی بر وفق مرادشان باشد، شاد هستند و اگر شرایط زندگی مناسب نبود گویی همه دنیا روی سرشان خراب شده است. کسانی که از ذکر خداوند اعراض کرده اند، با کوچک‌ترین مشکل یا دچار افسردگی می شوند و یا به خودکشی روی می‌آورند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی در پایان بیان کرد: کشورهایی که جزو ثروتمندترین کشورها هستند بالاترین آمار را در خودکشی دارند. زیرا ثروت مفید است اگر در مسیر بندگی خدا خرج شود اما اگر عامل ستم بر مظلومان و مستضعفان عالم یا تکبر و دوری از خدا شود مانند ثروت قارون موجب سقوط است، هر کشوری در دنیا، آمار قمار، مشروبات الکلی، موسیقی حرام، مواد مخدر یا خودکشی در آن بالاست، آن کشور نشاط ندارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار