رؤیای صهیونیسم در حال نزدیک شدن به پایان خودش است

اسرائیلی‌ها تصور می‌کردند ارتش قوی دارند که از آن‌ها حفاظت می‌کند اما امروز شاهد آن هستند که این جنگنده‌ها هیچ سودی به حالشان ندارد و این شرایط باعث فرار شهرک نشینان می‌شود و رؤیای صهیونیسم در حال نزدیک شدن به پایان خودش است.
کد خبر: ۵۷۵۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰ - 26February 2023

رؤیای صهیونیسم در حال نزدیک شدن به پایان خودش استبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که ساکنان سرزمین‌های اشغالی به شدت به دنبال دستیابی به تابعیت دیگر کشور‌ها برای انتقال و زندگی در آن کشور‌ها هستند.

«لاو بکمن» رئیس یک مؤسسه صهیونیست به کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت که صهیونیست‌ها از رویداد‌ها در این رژیم در هراس هستند و درصد درخواست‌ها برای کسب تابعیت خارجی افزایش یافته است.

وی همچنین افزود که اسرائیلی‌ها در حال سبقت از یکدیگر برای دریافت گذرنامه خارجی هستند چرا که این رژیم دیگر جای مناسبی برای زندگی نیست. این صهیونیست گفت که شهرک نشینان این سوال را دارند که کجا برای خرید ملک مناسب است و برای سرمایه گذاری کجا می‌توانند اموالشان را منتقل کنند؟

بسیاری از صهیونیست‌ها از رویداد‌هایی که در سرزمین‌های اشغالی در حال روی دادن بوده نگران هستند و تعداد درخواست‌ها برای دریافت تابعیت دیگر کشور‌ها از سوی صهیونیست‌ها افزایش داشته است.

این هشدار‌ها درخصوص وضعیت سرزمین‌های اشغالی در حالی افزایش می‌یابد که علی‌رغم اعتراضات گسترده شهرک‌نشینان طی هفت هفته اخیر به لایحه کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اصلاحات قضائی گسترده، کنست در اولین قرائت این لایحه را تصویب کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضائی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضائی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

این در حالی است که «یائیر لاپید» رئیس جناح اپوزیسیون و نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی پیش از این درباره متلاشی شدن این رژیم از داخل هشدار داد. بر اساس این گزارش، لاپید روز چهارشنبه گفت: اسرائیل شش ماه دیگر از درون متلاشی خواهد شد و جامعه آن درگیر نفرت از یکدیگر خواهند بود.

این مقام صهیونیست طی سخنانی در کنست رژیم صهیونیستی خطاب به «یاریو لیوین» وزیر دادگستری این رژیم گفت: لیوین، تو مسئول این اوضاع بشمار می‌روی چرا که رئیس کابینه حقیقی تو هستی. مسئول آنچه در حال حاضر رخ می‌دهد تو هستی. ما را با حرف زدن از گفتگو (پیرامون اصلاحات قضائی) احمق فرض نکن وقتی که خودت این قانون را تصویب می‌کنی. دروغ کافی است.

آویگدور لیبرمن وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی و از متحدان قدیمی بنیامین نتانیاهو پیش‌تر با انتقاد از وی گفته بود که وی اسرائیل را به سمت هرج و مرج کامل سوق داده است.

«بنی گانتز» وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر در این زمینه اعلام کرد: اگر کابینه نتانیاهو به همین منوال ادامه دهد، مسئول وقوع یک جنگ داخلی خواهد بود. زمان آن فرا رسیده است که همگی به‌شکل گسترده به خیابان‌ها بیاییم و علیه حکومت نژادپرست نتانیاهو تظاهرات کنیم.

ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» از زمان روی کار آمدن، یک سری اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده که از نظر جناح اپوزیسیون و رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران داخلی و حتی جنگ داخلی حرکت کند.

تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضائی رژیم صهیونیستی هم اکنون به محور تنش‌های سیاسی و اختلاف نظر‌ها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است.

مهاجرت مسئله تازه و عجیبی برای صهیونیست‌ها نیست، اما اکنون روایت‌های مستندی می‌گویند که موج جدید مهاجرت صهیونیست‌ها نه به سوی فلسطین اشغالی که برای خروج همیشگی از مناطق اشغالی است.

جنگ‌های داخلی در مناطق مختلف جهان معمولاً به‌طور ناگهانی و بدون مقدمه آغاز نمی‌شوند و معمولاً قبل از وقوع هر جنگ داخلی در هر نقطه از جهان، تنش‌ها و پیش‌زمینه‌های متعددی مشاهده می‌شود، در این بین برخی مناطق جهان بنا به دلایل مختلفی از جمله اختلافات فرقه‌ای و تبعیض نژادی و مذهبی و… و همچنین چندقطبی شدن فضای سیاسی و حزبی، بیشتر مستعد درگیری و جنگ داخلی هستند.

شاخص‌های داخلی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که تنش داخلی میان اسرائیلی‌ها به بحرانی عمیق تبدیل شده است که مقابله با آن دشوار است، به‌عبارت دیگر درگیری‌های داخلی در فلسطین اشغالی دیگر یک مبارزه حزبی یا سیاسی نیست، بلکه یک جنگ ایدئولوژیک مبتنی بر نفرت و طرد یکدیگر است که حالتی از «خودویرانگری» را در جامعه صهیونیستی به وجود آورده؛ مسئله‌ای که یکی از عوامل اصلی تشدید پدیده «مهاجرت معکوس» (سفر بی‌بازگشت) صهیونیست‌ها از اراضی اشغالی است. حقیقتی که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند آن را پنهان کند این است که با تشدید تنش‌ها و اختلافات، در معرض تجزیه و فروپاشی از درون قرار گرفته است.

این مسئله بیانگر تهدیدی بزرگ برای موجودیت صهیونیستی است که روی عامل جمعیت و جذب یهودیان سراسر جهان برای مهاجرت به فلسطین اشغالی برای بقای خود حساب باز کرده بود. شاید صهیونیست‌ها متوجه شده‌اند که پروژه صهیونیسم به پایان عمر خود نزدیک شده است و امید به ساختن «کشوری یهودی» در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، رؤیایی است که در معرض نابودی قرار گرفته است.

واقعیت دیگری که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند کتمان کند این است که ازهم‌گسستگی و تفرقه و تشدید شکاف‌ها و اختلافات در جامعه صهیونیستی به خودی خود تبدیل به نقطه‌ضعفی شده است که فروپاشی اسرائیل را از درون تسریع می‌کند. یک نظرسنجی که در ماه ژانویه گذشته انجام شد نشان می‌دهد که ۴۰ درصد از اسرائیلی‌ها تمایل به مهاجرت دارند.

جدای از شکاف‌ها و اختلافات درونی جامعه صهیونیستی، تهدیدات محور مقاومت برای این رژیم است. هنگامی که می‌گوئیم این رژیم موقتی است به خاطر همین شرایط است.

سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان چندی پیش گفت: «من به این مسأله باور دارم که اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است و برای این اعتقاد و باور نیز دلایل علمی دارم. به عنوان نمونه، ما می‌توانیم با موشک‌های خود مراکز حساس رژیم صهیونیستی و نیروگاه‌های هسته‌ای آن را که در ساحل مرزی واقع شده اند، تا عمق ۲۰ کیلومتری هدف قرار دهیم. آیا اسرائیل تاب و توان تحمل چنین ضربه‌ای را دارد؟».

به نظر می‌رسد که توصیه تحلیلگران درباره اینکه صهیونیست‌ها هرچه سریع‌تر چمدان‌های خود را ببندند و از اراضی اشغالی بروند، نمود عینی پیدا کرده است. اسرائیلی‌ها تصور می‌کردند ارتش قوی دارند که از آن‌ها حفاظت می‌کند و جنگنده‌های اف ۱۵ و اف ۱۶ و اف ۳۵ حامی آنهاست، اما امروز شاهد آن هستند که این جنگنده‌ها هیچ سودی به حالشان ندارد و ارتش اسرائیل هم نمی‌تواند کاری برای آن‌ها انجام دهد. این شرایط باعث فرار شهرک نشینان می‌شود و رؤیای صهیونیسم در حال نزدیک شدن به پایان خودش است.

اصل مسلمی وجود دارد و آن این است که اشغال و اشغالگری برای همیشه نمی‌تواند دوام پیدا کند؛ نه اشغالگری آمریکا در ویتنام و عراق و افغانستان دوام آورد و نه اشغالگری فرانسوی‌ها در الجزایر یا موارد دیگری که در تاریخ زیاد به خود دیده است. این رژیم موقتی است و نشانه‌های آن هم روز به روز خود بیشتر نمایان می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها