رئیس کل دادگستری فارس فارس:

جهاد تبیین، بیان فعالیت‌های دادگستری و بسیج حقوقدانان است

حجت الاسلام «موسوی» گفت: یکی از مباحث جهاد تبیین، بیان فعالیت‌های دادگستری و بسیج حقوقدانان است که باید روی آن کار کرد و در کنار آن، فعالیت‌های اقتصادی که دادگستری و بسیج حقوقدانان انجام می‌دهند، در پژوهش، باید تبیین شود.
کد خبر: ۵۷۶۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱ - 01March 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حجت‌الاسلام «سیدکاظم موسوی» رئیس کل دادگستری فارس فارس امروز دهم اسفند در جلسه شورای عالی قشر بسیج حقوقدانان فارس با اشاره به اینکه تاکنون در راستای عفو اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب، بیش از ۲۰۰۰ نفر آزاد شده‌اند، اظهار داشت: یکی از مباحث جهاد تبیین، بیان فعالیت‌های دادگستری و بسیج حقوقدانان است که باید روی آن کار کرد و در کنار آن، فعالیت‌های اقتصادی که دادگستری و بسیج حقوقدانان انجام می‌دهند، در پژوهش، باید تبیین شود.

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی، با تاکید بر پیشقدم بودن بسیج درمسائل اجتماعی، افزود: در بحث احکام مجازات جایگزین حبس، تاکنون اقدامات خوبی انجام شده و ۸۰۳۱ احکام جایگزین حبس داشتیم، اما به جای جرایم مالی مجازات‌ها باید به سمت مسائل دیگر سوق داده شود که در این خصوص پیگیری‌های لازم در حال انجام است.

موسوی با بیان اینکه دادگستری فارس در بسیاری از شاخص‌ها در رتبه‌ اول قرار دارد و فراتر از حد تعیین شده عمل کرده است گفت: یکی از مواردی که باید روی آن توجه کنیم، بحث صلح و سازش به ویژه در پرونده‌های خانوادگی است.

رئیس کل دادگستری استان فارس با تاکید بر اهمیت فعالیت بیشتر بسیج حقوقدانان اضافه کرد: طرح هر مسجد یک‌حقوقدان و قاضی در مدرسه با توجه به اثرگذاری مطلوب حتما دنبال شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار