به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، نشست آسیب شناسی خانواده امروز با حضور «علیرضا لاوری» عضو بنیاد ملی خانواده و مشاور خانواده در محل تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.
«علیرضا لاوری» در ابتدای این نشست با تاکید بر این که مشکل ما در مواجهه با چالش ها و مشکلات دیگران ناشی از نوع نگرش و بعضا بی تفاوتی ما نسبت به افراد دیگر است، اظهار داشت: بایستی مسائل اجتماعی و چالش های افراد جامعه مخصوصاً دانشجویان و جوانان را همانند مسئله خود و فرزندان خودمان بدانیم و با هم سخنی با دانشجویان و گفتگو سعی در حل مشکلات آنها بنمائیم.
عضو بنیاد ملی خانواده ضمن مسئله شناسی و اولویت سنجی آسیبهای اجتماعی کشور گفت: اعتیاد و سوء مصرف مواد، تهدیدات خانواده (تأخیر تشکیل خانواده و از هم پاشی آن)، مفاسد اخلاقی و انحرافات رفتاری، و در نهایت هویت و سرمایه فردی و اجتماعی از مهمترین مسایل و آسیبهای اجتماعی هستند و در حوزه خانواده، مسائل نظام خانواده در بخشهای تحکیم، تشکیل، تثبیت و تعالی خانواده قابل تأمل هستند.
مشاور ارشد خانواده افزود: افزایش نرخ طلاق و تبعات آن، افزایش سن ازدواج، پیری جمعیت و کاهش نرخ باروری، زیست جنسی، تربیت و سیالیت جنسی از مهمترین مسائل خانوادههای امروز است.
وی به بیان برخی از مسائل و راهکارهای مرتبط در هر حوزه پرداخت و ابراز داشت: عدم شناخت صحیح از مسائل و افراد به همراه مشکلات فردی، اجتماعی و اقتصادی از عوامل بروز و تشدید مشکلات مطرح شده هستند.
مباحث مرتبط با مکانیزم های سه گانه ازدواج از قبیل مهارتهای قبل، حین و بعد از ازدواج از دیگر مباحث طرح شده توسط لاوری بود که با اشاره به کلیاتی از این موارد، به نقش اصلی و مهم والدین در نوع تربیت و مسئولیت پذیری کودکان در سنین مختلف تاکید کرد.
وی همچنین ضمن تأیید برخی مسائل و کاستیها در حوزه آموزش و پرورش، رسانه و اقتصاد همچنان بر نقش اصلی و اساسی والدین در تأمین امکانات و افزایش سواد زندگی افرد و مسئولیت پذیری فرزندان تاکید کرد.
انتهای پیام/