نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری:

«حج» منشاء عرفان، حقیقت، معنویت، اخلاق‌مداری، برادری و اتحاد است

ماموستا «رستمی» با اشاره به اینکه سفر معنوی حج منشاء عرفان، حقیقت، معنویت، حقانیت، اخلاق‌مداری، اخوت، برادری، وحدت و اتحاد است، گفت: قرآن کریم از نقاط مشترک بین مسلمانان است و این کتاب آسمانی تمام مسلمانان را به وحدت و یکپارگی دعوت می‌کند.
کد خبر: ۵۷۸۲۱۷
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۸ - 11March 2023

«حج» منشاء عرفان، حقیقت، معنویت، اخلاق‌مداری، برادری و اتحاد استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کردستان، ماموستا «فایق رستمی» نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری امروز در مراسم اختتامیه اولین دوره بازآموزی «خادمین فرهنگی حج ۱۴۰۲» با اشاره به اینکه سفر معنوی به سرزمین وحی افتخار بزرگی برای تمام زائران است، اظهار داشت: از آغاز تا پایان رسالت پیامبر اکرم(ص)، جبرئیل امین ۲۴ هزار بار به سرزمین وحی نازل شد که این نشان از عظمت امت رسول(ص) دارد.

وی با اشاره به اینکه سفر معنوی حج منشاء عرفان، حقیقت، معنویت، حقانیت، اخلاق‌مداری، اخوت، برادری، وحدت و اتحاد است، افزود: قرآن کریم از نقاط مشترک بین مسلمانان است و این کتاب آسمانی تمام مسلمانان را به وحدت و یکپارگی دعوت می‌کند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، قبله را از دیگر نقاط مشترک بین مسلمانان ذکر و بیان کرد: تمام مسلمانان جهان رو به یک قبله نماز می‌خوانیم لذا تمام مسلمانان باید به این منشاء وحدت رو کنیم.

وی افزود: کعبه سومین محور وحدت بین مسلمانان است، کعبه مرکز وحی و رسالت، نور و معرفت، عرفان و معنویت و مرکز تجمع مسلمانان جهان از هر رنگ، نژاد، زبان و فرهنگی است.

ماموستا رستمی اظهار کرد: محبت به پیامبر اکرم(ص)، محبت به آل و اهل بیت(ع) و اخلاقمداری اسلامی از سایر محور‌ها وحدت مسلمانان است که باید در اولویت امور تمام مسلمانان قرار گیرد.

وی با اشاره به برگزاری کنگره عظیم حج گفت: مسلمانان سراسر جهان در این کنگره عظیم حضور دارند لذا باید اخلاق‌مداری خود را در این سفر معنوی به نمایش بگذاریم چراکه مسلمانان با اخلاق خوب و نیکو می‌توانند خود را به جهانیان معرفی کنند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به آیه ۱۲۵ سوره نحل که می‌فرماید: «ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ ۖ؛ [مردم را] با حکمت و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن، و با آنان به نیکوترین شیوه به بحث [و مجادله] بپرداز»، افزود: خداوند متعال در این آیه اخلاق نیکو را در اولویت موعظه قرار داده است.

وی افزود: خداوند متعال در آیه ۴۴ سوره طه می فرماید: «فَقُولَا لَهُ قَوْلًا لَيِّنًا لَعَلَّهُ يَتَذَكَّرُ أَوْ يَخْشَىٰ؛ پس با گفتاری نرم به او بگویید، امید است که هوشیار شود و [آیین حق را بپذیرد] یا بترسد [و از سرکشی باز ایستد.]» خداوند متعال در این آیه مبارک از حضرت موسی و برادرش می‌خواهد تا با گفتاری نرم فرعون را به سوی خداپرستی دعوت کند.

ماموستا رستمی در پایان یادآور شد: با دقت در معنای این دو آیه مبارک میزان اهمیت اخلاق از دیدگاه دین اسلام بر همگان مشخص می‌شود و بر همین اساس اخلاق مداری باید در اولویت امور زائران حج تمتع قرار گیرد.

انتهای پیام/ شیما صادقی

نظر شما
پربیننده ها