به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در رزمایش «همدلی برای تحقق محله اسلامی» و افتتاحیه مهرواره «محله همدل» اظهار داشت: امروز در محلات آنهایی که بیشتر پای کار همدلی و کمک به همدیگر آمدند، خانمها هستند که مجاهدانه و دلسوزانه پای کار آمدند و بیشترین کمکها و پیگیریها انجام دادند، اما با این وجود بیان این نقش بانوان در محلات مغفول مانده است.
حجتالاسلام قمی افزود: اکنون که با جنگ روایتها مواجه هستیم به نظر من در بیان نقشآفرینی بانوان در عرصههای مختلف کوتاهی انجام شده؛ به عبارت دیگر گامهایی که بانوان برای تحقق محله اسلامی برداشتهاند و نیز مجاهدتهای آنان تاکنون روایت نشده است، به همین دلیل اینجا جای کار بسیاری وجود دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید براینکه مجاهدتهای بانوان به درستی روایت نمیشود و این را میتوان یک نوع خسران دانست، افزود: باید بانوان را بیمنت سرود و ستود، زیرا حضور آنها همواره موثر و تاثیرگذار بوده است. به عنوان مثال هر چند در دفاع مقدس آقایان در جبههها حضور داشتند، ولی روایت این حضور را خانمها بهتر انجام دادند به نحوی که میتوان گفت خانمها در روایت حضور رزمندگان در جبههها از آقایان جلو افتادند، برای اینکه هنرمندانه روایت کردن از سوی بانوان بهتر صورت میگیرد.
حجتالاسلام قمی ادامه داد: حضور بانوان با همه محدودیتها و مراعاتهایی که وجود دارد، برکات بسیاری دارد لذا در بیان این حضور و آثار و برکات آن نباید کوتاهی کنیم تا بدین طریق گذشته را جبران کنیم؛ امروز که دشمن یک منازعه پیچیده، ترکیبی و همه جانبهای را علیه ما شکل داده و سعی دارد افکار عمومی را سمت و سوی خاصی سوق دهد و بواسطه آن شکاف اجتماعی در جامعه ایجاد کند، میتوان با مواسات و همدلی با این اقدام دشمن مقابله کرد.
وی افزود: همدلی که در محلات به دلیل قرابتهای بیشتری که بین آحاد و افراد وجود دارد میتواند باعث شود مردم پای کار آمده و در گرهگشایی از مستضعفین موثر باشند؛ امروز نوجوانان سرمایههای بزرگی برای روایت همدلیها و اتفاقات خوبی که در جامعه رویمی دهد، هستند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: گاهی یک تبلیغات سنگین که به حق یا به دروغ روی میدهد، میتواند ذهن جامعه را تا مدتها مشغول کند، چون روایت خوبیها صورت نمیگیرد و این را میتوان ناشی از غفلت ما در جنگ روایتها دانست.
وی با بیان اینکه مرزهای تشکیلاتی و سازمانی باید کم شود، عنوان کرد: همدلی مردم در محلات باید روایت شود در این رابطه مسجد را میتوان اصل و محور دانست؛ اگر محله همدل در محور تحقق محله اسلامی باشد، ولی به همدلی و رفع مشکلات مردم توجه نشود و از سوی دیگر روایت هنرمندانه را نیز جدی نگیرند، کار به اتمام نمیرسد.
انتهای پیام/ 231