وی افزود: در آن زمان نگاه ها به سپاه متفاوت بود و وقتی به مناطق مختلف می رفتیم بچهها فرار می کردند اما شهید شوشتری در دوران هفت ماهه فرماندهی شان، قبل شهادت چنان تاثیری را ایجاد کردند که حضور سپاه در مناطق مختلف با استقبال گرمی روبرو شد و مردم هلیکوپتر سپاه را که میدیدند به سمت آن می دویدند.
وی عنوان کرد: اسفند سال ۹۸ بود که در سفری به جزیره هرمز، مشکلات جزیره هرمز را بررسی کردیم که متوجه شدیم مسکن و اشتغال اصلیترین مشکل جزیره است از این رو امکانسنجی برای اجرای احداث شهرک مسکونی در دستورکار قرار گرفت.
سردار پاکپور ادامه داد: احداث مسکن در جزیره هرمز کار بسیار سختی است و از این بابت بایستی از نیروی دریایی سپاه که ما را در انتقال مصالح ساختمانی یاری دادند تشکر و قدردانی داشته باشیم.
وی افزود: ما سختیهای زیادی را در دوران دفاع مقدس دیدیم، در عملیات خیبر با شهید همت سختترین دوران را سپری کردیم به حدی که فکر نمیکردیم دیگر روزهای سختتر از آن را ببینیم اما در سیل زابل کانتینر ۱۲ متری را پر از خاک میکردیم و جلوی آب میگذاشتیم باز هم آب آن را میبرد و نمیتوانستیم آب را مهار کنیم لذا به نظرم این میادین کمتر از دفاع مقدس و سختیهای آن دوران نبود.
فرمانده نیروی زمینی سپاه، تصریحکرد: فضای جزیره هرمز بایستی بومی بماند، نبایستی سیستمهای توریستی و گردشگری بر فضای انقلابی، مذهبی و بومی هرمز غلبه کند و این مهم با کمک خود مردم جزیره محقق خواهد شد.
سردار پاکپور خاطرنشانکرد: ما پاسدار هستیم و لحظهای از دفاع دست بر نمیداریم و معتقد هستیم مردم یاری، مردم داری و محرومیت زدایی میتواند به ارتقای سطح امنیت کمک کند چرا که مردم اصلیترین محور تامین امنیت پایدار هستند از این رو هر کجا که لازم باشد برای خدمت به مردم پای کار خواهیم آمد.