قاضی‌زاده هاشمی در نشست با مدیران موسسه اندوخته شاهد:

ضرورت واگذاری مدیریت دارایی‌ها به ایثارگران/ شفافیت از خواسته‌های اصلی سهامداران ایثارگر است

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست با مدیران موسسه اندوخته شاهد، گفت: مدیریت دارایی‌های ایثارگران طبق ابلاغ دفتر مقام معظم رهبری باید به آن‌ها واگذار شود و علاوه بر ایجاد شفافیت، ارزش افزوده سرمایه و سود دارایی‌ها نیز مشخص باشد.
کد خبر: ۵۸۱۳۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷ - 05April 2023

ضرورت واگذاری مدیریت دارایی‌ها به ایثارگران/ شفافیت از خواسته‌های اصلی سهامداران ایثارگر استبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز گذشته (سه‌شنبه) در نشست با مدیران موسسه اندوخته شاهد با اشاره به حساسیت کار مؤسسات مالی و اقتصادی تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران، اظهار داشت: فعالیت در حوزه ایثارگران و مدیریت دارایی‌های آن‌ها جای وسواس و نگرانی دارد و مسئولیت مدیران را صد چندان می‌کند، زیرا پاسخگویی به اموال مربوط به فرزندان شاهد و ایثارگران دشوار است.

معاون رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ و حراست اموال ایثارگران، گفت: صاحبان این دارایی‌های در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران بیش از ۲۰۰ هزار نفر سهام‌دار را شامل می‌شوند که این سهام را جزو دارایی خودشان می‌دانند و به ویژه در شرایطی که مشکل اقتصادی وجود دارد این اموال باید تعیین تکلیف شوند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به درخواست سهامداران شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: این عزیزان دو درخواست دارند اول اینکه انتظار شفافیت دارند که سهام آن‌ها چقدر رشد می‌یابد و این نیاز به سامانه شفافیت دارد تا سهم و دارایی افراد مشخص شود. دومین انتظار این است که دارایی آن‌ها به چه میزان سودآور است و چقدر اموال و دارایی در اختیار دارند ضمن اینکه سود این دارایی‌ها باید بین سهامداران توزیع شود و ایثارگران لذت آن را بچشند.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: مدیریت دارایی‌های ایثارگران طبق ابلاغ دفتر مقام معظم رهبری باید به آن‌ها واگذار شود و علاوه بر ایجاد شفافیت، ارزش افزوده سرمایه و سود دارایی‌های آن‌ها هم مشخص باشد. از منظر حاکمیت این دارایی‌ها متعلق به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است، زیرا شهدا تکیه‌گاه نظام اسلامی شدند و این مجموعه‌های اقتصادی باید تکیه‌گاه آن‌ها باشد و مشکلات جدی ایثارگران را حل و فصل کند.

وی با اشاره به اهمیت پیشرفت در حوزه فناوری‌های مدرن و رقابت در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی خاطرنشان کرد: فناوری قدیمی در حوزه تولید یکی از مشکلات مهم است و نیاز به مدرن سازی وجود دارد. در عرصه رقابتی در حوزه تجارت و بازرگانی باید جایگاه داشته باشیم و در این صورت فعالیت‌های اقتصادی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای می‌تواند تأثیرگذار باشد.

در این نشست مدیران موسسه اندوخته شاهد و شرکت‌های تابعه از جمله شرکت‌های شاهد، عمران و توسعه شاهد، سرمایه‌گذاری سعدی و بازرگانی شاهد حضور داشتند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار