جمع آوری دکل دیده بانی دوران دفاع مقدس در یادمان هور
سردار مرادحاجتی از جمع آوری دکل دیده بانی به یادگار مانده از دوران دفاع مقدس در یادمان هور خبر داد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اهواز، سردار سرتیپ دوم پاسدار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان امروز در جلسه راهبردی راهیاننور از جمع آوری دکل دیده بانی به یادگار مانده از دوران دفاع مقدس در یادمان هور خبر داد و اظهار داشت: حسب دستور سردار کارگر و در جهت رفع خطر ناشی از سقوط یک دکل دیده بانی در یادمان هور، این یادگار دوران حماسه و ایثار، جمع آوری شد.
وی افزود: امسال به صورت ویژه پیگیر رفع ایرادات زیرساختی در مناطق عملیاتی جنوب و یادمان های دفاع مقدس در خوزستان هستیم تا بستر مناسب تری را برای حضور راهیان نور ایجاد کنیم.
سردار مرادحاجتی گفت: راهیان نور باید به یک حرکت دائمی در عرصه فرهنگی و اجتماعی تبدیل شود و زیربنای یک مکتب جریان ساز باشد تا بتوان در خروجی آن نسلی را تربیت کرد که عاشق شهادت، ملت، کشور و ولایت باشند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان یادآور شد: غنا بخشیدن محتوایی در یادمانها و همچنین مراکز فرهنگی و موزههای دفاع مقدس استان از ضروریات و نیازهای مخاطب جوانی است که قصد دارد، دوران حماسه و ایثار را در این سفرها لمس کند.
انتهای پیام/
