فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز:

از ابتدای کرونا بیش از 370 هزار بسته معیشتی توزیع شده است

سرهنگ پاسدار «علیپور» گفت: سپاه همواره در کنار مردم بوده و از ابتدای کرونا تاکنون بیش از ۳۷۰ هزار بسته معیشتی توسط سپاه ثارالله شیراز توزیع شده است.
کد خبر: ۵۸۲۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵ - 09April 2023

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ پاسدار «محمدبهادر علیپور»، فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز امروز در آیین توزیع شش هزار بسته معیشتی که به همت سپاه ناحیه ثارالله (ع) شیراز برگزار شد ابتدا اظهار داشت: از ابتدای کرونا تاکنون بیش از ۳۷۰ هزار بسته معیشتی توسط سپاه ثارالله شیراز توزیع شده است.

فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز بیان کرد: در این مرحله بیش از شش هزار بسته معیشتی میان اقشار کم برخوردار این ناحیه و به ویژه پاکبانان شهرداری شیراز در این ناحیه توزیع می‌شود.

محمد بهادر علیپور، با بیان اینکه ارزش ریالی هر بسته امروز یک میلیون تومان است، افزود: این بسته‌ها شامل برنج، مرغ، رب‌گوجه، حبوبات، خرما، ماکارونی و روغن است.

به گفته فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز، این بسته‌ها توسط خیرین، بسیجیان و مردم تهیه شده که میان جامعه هدف و نیازمندان توزیع می‌شود.

علیپور با تاکید بر ادامه این جهاد خدمت‌رسانی، تصریح کرد: سپاه ناحیه ثارالله شیراز در زمینه‌هایی مختلف خدمات ارائه می‌دهد و در ایام کرونا تاکنون، مرمت بیش از ۷۲ منزل محروم، ساخت بیش از ۳۱ باب منزل، تهیه و توزیع بیس از ۱۸۰ سری جهیزیه از نمونه خدمات ارائه شده توسط بسیجیان و گروه‌های جهادی این ناحیه است.

فرمانده سپاه ناحیه ثارالله شیراز عنوان کرد: تجهیز ۸ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل کوچک با همکاری بسیج سازندگی استان و قرارگاه احمدبن موسی (ع) جهت اشتغال زنان بدسرپرست و سرپرست خانواده، تخصیص بیش از ۴۰۰ فقره وام خوداشتغالی تاکنون به ارزش ۲۰ میلیارد تومان، از دیگر خدمات ناحیه ثارالله شیراز است که فرمانده این ناحیه از آن یاد کرد.

وی گفت: سپاه ناحیه ثارالله شیراز درهر عرصه‌ای که لازم باشد، در کنار مردم و برای مردم است و این جهاد همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار