گروه اخبار داخلی دفاعپرس_ پوریا کریمپور؛ چند دهه است که پرداختن به شعارهای اقتصادی از اولویتهای مهم رهبر انقلاب اسلامی بوده است و این نکته یعنی عقب ماندگی در ریلگذاری اقتصادی کشور که رهبری انقلاب تلاش دارند تا با جهت دادن حرکت کلان کشور به سمت و سوی رفع مشکلات اقتصادی، ضمن رفع گرفتاریهای اقتصادی کشور به سمت و سوی گام بلندتر نیز جامعه را رهنمون سازند.
اقتدار ملی و اشتغال آفرینی (۱۳۸۰)، همت مضاعف، کار مضاعف (۱۳۸۹)، جهاد اقتصادی (۱۳۹۰)، تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی (۱۳۹۱)، حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی (۱۳۹۲)، اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی (۱۳۹۳)، اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل (۱۳۹۵)، اقتصاد مقاومتی اقدام و اشتغال (۱۳۹۶)، حمایت از کالای ایرانی (۱۳۹۷)، رونق تولید (۱۳۹۸)، جهش تولید (۱۳۹۹)، تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها (۱۴۰۰)، تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین (۱۴۰۱) و شعار امسال مهار تورم، رشد تولید اینها بخش مهمی از شعارهای سالهایی است که به تولید و اشتغال نام گذاری شده است.
«روحالله عباسپور» نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر افزایش تولید و افزایش بهرهوری در فعالیتهای تولیدی، اظهار داشت: برای افزایش بهرهوری، توسعه و نظارت در هر زمینهای، طبیعی است که وزارتخانه تخصصی آن حوزه مدیریت را به دست به گیرد. اگر ماموریت وزارت کشاورزی به وزارت صمت و ماموریت وزارت راه و شهرسازی به وزارت کشاورزی سپرده شود، منجر به نابسامانی در این حوزه خواهد شد.
عباسپور افزود: نیروهای متخصص، کارآمد و مبتکر هر وزارتخانه باید در همان حوزه فعالیت کنند و در توسعه و افزایش بهرهوری تلاش کنند. اگر نظارت و کنترل دستگاههای مسئول در تخصصی سازی وزارتخانهها کافی نباشد، تلاش مسئولان در این حوزه نتیجه نمیدهد.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به خصولتی سازی شرکتهای دولتی گفت: اقتصاد باید به مردم واگذار شود و مقام معظم رهبری بر اجرای اصل 44 قانون اساسی و کاهش تصدیگری دولت تاکید دارند خصولتی کردن شرکتهای دولتی در حقیقت بلاتکلیفی این شرکتها بین دولت و بخش خصوصی است.
عباس پور ادامه داد: اقتصاد باید به بخش خصوصی واگذار شود و دولت باید سیاستگذاری، حمایت و نظارت بر اقتصاد داشته باشد و در چنین حالتی اقتصاد و بخش خصوصی شکوفا میشود.
انتهای پیام/371