ثبتنام ۳۵۰۰ حامی جدید در طرح اکرام ایتام و محسنین
«صالحی» گفت: بر اساس آمارهای موجود، طی ماه مبارک رمضان و در قالب پویش به عشق علی (ع) ۳ هزار و ۵۰۰ حامی جدید در استان زنجان در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین ثبتنام کرده و حمایت مادی و معنوی از فرزندان عزیز ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد را بر عهده گرفتند. 
به گزارش دفاعپرس از زنجان، «روحالله صالحی» مدیرکل کمیته امداد استان زنجان امروز ضمن قدردانی از مشارکت خیرخواهانه حامیان در پویش به عشق علی (ع) اظهار داشت: برنامهریزی کمیته امداد استان زنجان جذب ۲ هزار و ۵۰۰ حامی در ماه مبارک رمضان بود که خوشبختانه با مشارکت حامیان و خیران این آمار به ۳ هزار و ۵۰۰ نفر رسید.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه طرح پویش به عشق علی (ع) با هدف ثبتنام از خیرین برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان همزمان با ماه مبارک رمضان اجرا شد، اضافه کرد: با توجه به استقبال حامیان و خیران از این طرح ثبتنام در استان همچنان در حال اجرا است.
وی به راهکارهای مشارکت در این طرح اشاره کرد و گفت: خیران و نیکوکاران میتوانند از طریق ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۴، تماس با ستاد اکرام ایتام استان به شماره ۳۳۷۸۶۶۰۲ به صورت غیر حضوری و یا از طریق دفاتر ۱۴ گانه این نهاد و مراکز نیکوکاری فعال در استان در این طرح مشارکت کنند.
صالحی اضافه کرد: سایت ekram.emdad.ir نیز آماده ثبتنام از علاقهمندان برای مشارکت در طرح اکرام ایتام و محسنین طراحی شده و در دسترس است.
انتهای پیام/
