تیراندازی مازندران برترین‌های خود را شناخت

مسابقات تیراندازی اهداف ثابت قهرمانی مازندران در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
کد خبر: ۵۸۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵ - 06May 2023

تیراندازی مازندران برترین‌های خود را شناختبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، مسابقات تیراندازی اهداف ثابت قهرمانی مازندران در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار و با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

در این دوره از مسابقات، ۵۷ تیرانداز در دو رده سنی نوجوانان - جوانان و بزرگسالان و در دو بخش آقایان و بانوان به رقابت پرداختند و در نهایت ۱۲ تیرانداز توانستند عناوین برتر را به خود اختصاص دهند.

برگزاری ۱۴۰۲ رویداد در سال ۱۴۰۲

«بهروز اسکندرنیا» سرپرست هیات تیراندازی مازندران در حاشیه این مسابقات از اجرای ۱۴۰۲ رویداد در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

اسکندرنیا در محل مسابقات تیراندازی اهداف ثابت قهرمانی مازندران تاکید کرد: تلاش می‌کنیم این تعداد رویداد در سالجاری محقق شود.

وی حمایت از ورزشکاران و هیات‌های شهرستانی را اولویت اول هیات دانست و از راه اندازی سایت‌های جدید تیراندازی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

اسکندرنیا به اجاره ساختمانی مجزا برای هیات تیراندازی مازندران در مرکز استان اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم امکانات لازم را برای رونق ورزش تیراندازی فراهم کنیم.

تقدیر از ۱۲ تیرانداز برتر

در پایان این دوره از مسابقات در رشته تفنگ بادی بزرگسالان، «کیمیا نجفی»، «مازیار ملکی» و «سیده نگین حسینی» عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته تفنگ بادی نوجوانان و جوانان، «ماهک مسلمی»، «سیده مهنا سیدپور» و «مهلا جعفری» اول تا سوم شدند.

همچنین در رشته تپانچه بادی بزرگسالان، «علی اصغر شیری»، «حنیفه ابراهیمی» و «سید میلاد اوصیا» لقب رتبه‌های اول تا سوم را بدست آوردند؛ و در رشته تپانچه بادی نوجوانان و جوانان، «روژان شاه حسینی»، «آندیا خلیلی»، «امیررضا قاسمی» عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

تیراندازان برتر جهت شرکت در لیگ تیراندازی کشور معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار