زندان سرانجام ۴ نگهبان تهیه کننده تلفن و سیمکارت برای زندانیان داعشی
به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از خبرگزاری عراقی واع، شورای عالی قضایی عراق امروز دوشنبه از صدور حکم حبس برای افرادی خبر داد که با داعشیها همکاری کرده بودند.
برای ۴ نگهبان اداره اصلاح به جرم دریافت رشوه و رساندن گوشی تلفن همراه به داعشیهای زندانی، حکم حبس صادر شده است.
شورای عالی قضایی عراق روز دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد: دادگاه جنایی الرصافه در ریاست دادگاه تجدیدنظر بغداد، حکم ۱۰ سال زندان به جرم ارتشاء را برای ۴ نگهبان در اداره اصلاح این کشور صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: این نگهبانان اقدام به وارد کردن تلفن همراه و سیمکارت برای محکومان داعشی در زندانهای متعلق به اداره اصلاح عراق در مقابل مبالغ پول کرده بودند.
عراق در دسامبر ۲۰۱۷ پس از حدود سه سال و نیم رویارویی با گروه تروریستی داعش که حدود یک سوم مساحت این کشور را اشغال کرده بود، آزادسازی تمام سرزمینهای خود از چنگ این گروه تروریستی را اعلام کرد.
از آن زمان تاکنون البته نیروهای امنیتی عراق همچنان در حال تعقیب بقایای این گروه تروریستی هستند که سعی دارند با تمرکز در نقاط صعب العبور و دورافتاده بیابانی همچنان به اقدام تروریستی خود ادامه دهند.
انتهای پیام/ ۱۳۴


