به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «محمدمهدی اقبالپور» مسئول بسیج سازندگی مازندران امروز در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی، به تشریح اقدامات بسیج سازندگی مازندران در حوزه ۱۰گانه بسیج سازندگی در مناطق مختلف استان اشاره کرد و اظهار داشت: در حوزه آبرسانی تقریباً ساخت ۱۹ مجتمع آبرسانی شامل ۱۰ شهرستان و ۲۰۰ روستای تحت پوشش ذیل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شروع شده و تا الان نزدیک ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۵۰ کیلومتر حفاری و لولهگذاری و بالغ بر ۷۵ مخزن به ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعب احداث شد، افزود: این پروژه سه ساله است و در تلاش هستیم در زمان کوتاه با کیفیت بهتر این پروژه را به اتمام برسانیم.
این مسئول ادامه داد: در فاز اول ۳۰۰ میلیارد تومان و در فاز دوم نیز ۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه آبرسانی هزینه شده است و با همکاری خوب شرکت آبفا یک کار تیمی مشترک و جهادی در حال انجام است.
اقبالپور به اقدامات حوزه عمرانی اشاره و اضافه کرد: ۲۰۰ کیلومتر جاده از سال گذشته تا به امروز در دست ساخت است و حدود ۴۰ پروژه در حوزه راه در حال انجام است.
وی از احداث ۱۰۰ کیلومتر راه بین مزارع در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در سال آتی نیز مابقی راههای روستایی ساماندهی شود.
اقبالپور با بیان اینکه در حوزه ساخت مسکن محرومین در سال گذشته هزار و ۴۰۰ واحد مسکن ساخته و تحویل نیازمندان شد، تصریح کرد: همچنین ۲ هزار واحد مسکن دیگر نیز هدفگذاری شده و تا پایان سال هزار واحد مسکن نیز ساخته و تحویل میشود.
این مسئول عنوان کرد: همچنین ساخت سه هزار مسکن با همکاری کمیته امداد و دیگر بخشهای استان با فوریت در دست اقدام است.
وی با اشاره به شعار سال و بیان اینکه در سال گذشته به ۷۵ هزار نفر آموزش در جهت اشتغالزایی داده شد، افزود: همچنین چهار هزار نفر از هزار و ۴۰۰ صندوق قرضالحسنه محله محور اشتغالزا تسهیلات دریافت کردند.
وی با بیان اینکه سه هزار نفر را برای دریافت تسهیلات اشتغالزا به بانک معرفی کردیم، اظهار داشت: در سال گذشته ۸۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت واگذار شد و هزار نفر وام را دریافت کردند.
این مسئول با بیان اینکه تربیت کارآفرین بخشی از مسئولیت بسیج سازندگی است، عنوان کرد: آموزش عامل بسیار موثر و کمهزینه در امر کارآفرینی است.
مسئول بسیج سازندگی از راهاندازی ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی در مازندران خبر داد و گفت: کشاورزی مهمترین رشته آموزشی در این دهکدههاست و جوانان به سمت راهاندازی مشاغل در حوزه کشاروزی در این دهکدهها آموزش داده میشوند.
وی با بیان اینکه در حوزه خدمات اجتماعی (بهداشت و کمکهای مومنانه) در سال گذشته کمکهای بزرگی انجام شد، افزود: همچنین هزار میلیارد تومان در حوزه کمکهای مومنانه توسط مجمع خیرین و مجموعه سپاه کربلا به نیازمندان کمک شد.
اقبالپور با بیان اینکه حدود پنج هزار گروه جهادی در مازندران داریم، گفت: چهار هزار گروه جهادی تخصصی در ۲۲ رشته در ۱۰ روز رزمایش جهادگران فاطمی ۳ از روز ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت در نقاط مختلف استان مشغول به خدمترسانی در حوزههای پزشکی، آموزش، عمران، کمک مومنانه، فنی و مهندسی و حوزههای عمومی به مردم میشوند.
انتهای پیام/