نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

مهندسی جهاد سازندگی راه را برای پیشروی رزمندگان دوران دفاع مقدس هموار کرد

حجت‌الاسلام «آل‌ هاشم» با بیان اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس پشتیبانی و مهندسی جهاد سازندگی توانست راه را برای پیشروی رزمندگان هموار کند، گفت: پیروزی رزمندگان بدون ابتکارات و فناوری‌های علمی سنگرسازان بی سنگر ممکن نمی‌شد.
کد خبر: ۵۸۸۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۹ - 11May 2023

پشتیبانی و مهندسی جهاد سازندگی توانست راه را برای پیشروی رزمندگان دوران دفاع مقدس هموار کند

به گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید محمدعلی آل‌هاشم» نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، امروز در اجلاسیه کنگره‌ی سرداران ده هزار شهید استان، اظهار داشت: هدف از جنگ در اسلام، فقط خدا است نه کشورگشایی، استعمار و انتقام. بلکه جهاد، توفیقی است که به همه داده نمی‌شود و دنیا طلبان لیاقت و شجاعت جبهه رفتن را ندارند.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم با بیان اینکه مجاهد در راه خدا هرگز مغلوب نیست، خاطرنشان کرد: جهاد اکبر و مبارزه با دنیاپرستی مقدمه‌ی جهاد اصغر و مبارزه با دشمن است، در جبهه‌ی حق، فرار و شکست مطرح نیست یا اجر آن شهادت یا پیروزی است، منافق فقط غنائم را عزیز می‌داند در حالی که قرآن هم پیروزی و هم شهادت را اجر عظیم می‌داند، زندگی آخرت برتر از زندگی دنیا است و معامله‌ی دنیا با آخرت کار بزرگی است، پاداش مجاهد شهید و رزمنده‌ی پیروز یکسان است.

وی ادامه داد: یاد و خاطره‌ی شهدای جهادسازندگی را گرامی می‌داریم، جهاد سازندگی در جنگ‌مظلوم واقع شد، جهاد در جنگ بعضی مواقع از رزمندگان جلوتر حرکت می‌کرد، جاده سازی می‌کرد، سنگر می‌زد، پل‌های تاریخی مانند پل خیبر و کار‌های دیگر. از اقدامات جهاد سازندگی در جبهه بود.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم افزود: سنگرسازان بی سنگر در قالب پشتیبانی و مهندسی جنگ در مناطق جنوبی و شمال غرب کشور برای تسریع و بهبود نبرد حق علیه باطل تلاش‌های گسترده‌ای انجام دادند و با تقدیم شهدای بی‌شمار و جانبازان سرافراز دین خود را به انقلاب ادا کرده و سرداران پر افتخاری مانند شهید کسایی، دهقان، شفیعی زاده و نوری و ده‌ها شهید دیگر را تقدیم اسلام کردند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات جهاد سازندگی طی جنگ بیان کرد: طرح سوخت جامد برای پرتاب موشک و راکت، تولید آزمایشگاهی، طرح تبدیل سنگر‌ها از سه ضلعی به پنج ضلعی، خاک ریز‌های دوجداره، سنگر‌های ریلی، طرح شناور لودر روی آب و پل کاذب، ساخت اولین میکسر تولید سوخت، ساخت لوله‌ی بدنه‌ی موشک و آزمایش عمق یاب دریایی از فعالیت‌های سنگرسازان بی سنگر است.

وی ادامه داد: تولید دستگاه ردیاب در شب، ساخت نفربر زرهی نیم شنی شناور، تولید دودزای استتاری، ایجاد کانال و دژ با اندازه‌های متفاوت و مهندسی خاص، احداث اولین کارخانه یخ‌سازی، آشپزخانه‌های بزرگ در خوزستان، تصفیه خانه‌های آب، ساخت حمام و دوش‌های شیمیایی که در بهداشت رزمندگان نقش بسزایی داشت، از دیگر خدمات جهاد سازندگی در جنگ بود.

وی با اشاره به پل‌های ساخته شده توسط جهاد سازندگی برای رزمندگان، گفت: انواع پل‌های کوهستانی با سنگ چین، پل‌های شناور قایقی و پل‌های لوله‌ای بزرگ و اسفنجی، پل‌های یونولیت فشرده و پل شناور خیبر که شهرت جهانی پیدا کرد از اندیشه‌های گرانقدری است که در هشت سال دفاع مقدس بدون هیاهویی توسط جهاد سازندگی در نظر گرفته شده و انجام می‌شد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم تشریح کرد: پشتیبانی و مهندسی، جنگ را با تقدیم شهدا، جانبازان و آزادگان به گونه‌ای هدایت کرد که توانست راه را برای پیشروی رزمندگان که پیش می‌رفتند، هموار کند.

وی گفت: امروزه همه‌ی ما باید در قبال شهدای سنگرساز بی سنگر و ده هزار شهید آذربایجان‌شرقی در مقابل این ناهنجاری‌هایی که اکنون در جامعه‌ی ما وجود دارد خجالت بکشیم و باید قدردان تمام تلاش‌های سپاه پاسداران، بسیج قهرمان و ارتش جمهوری اسلامی ایران باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار