امام جمعه شهرستان سیریک مطرح کرد؛

نقش کلیدی امام صادق (ع) در مکتب اسلام

حجت الاسلام «سالاری» با بیان اینکه امام صادق (ع) یکی از کلیدی‌ترین نقش‌ها را در مکتب اسلام داشتند، گفت: وجود امام صادق (ع) برای مردم زمان یک نعمت بلا انکار بوده است.
کد خبر: ۵۸۹۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳ - 16May 2023

حجت‌الاسلام «محسن سالاری» امام جمعه شهرستان سیریک در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در هرمزگان،  ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امام صادق (ع)، اظهار داشت: امام صادق (ع) یکی از کلیدی‌ترین نقش را میان ائمه اطهار داشتند و این نقش کلیدی از تربیت شاگردان بزرگی برای مکتب اسلام آغاز شده است.

وی افزود: به قدری فضیلت‌های امام صادق در جامعه آن روز پررنگ بوده است که شیخ مفید اینگونه نقل می کند، آن قدر مردم از دانش حضرت نقل کرده‌اند که به تمام شهرها منتشر شده و کران تا کران جهان را فراگرفته است و از هیچ یک از علمای اهل بیت (علیهم السلام) به اندازه امام صادق (علیه السلام) حدیث نقل نشده است، اصحاب حدیث، راویان آن حضرت را با اختلاف آرا و مذاهبشان گرد آورده و عددشان به چهار هزار تن رسیده و آن قدر نشانه های آشکار بر امامت آن حضرت ظاهر شده که دلها را روشن و زبان مخالفان را از ایراد شبهه لال کرده است.

امام جمعه سیریک ادامه داد: وجود امام صادق علیه السلام برای مردم زمان یک نعمت بلا انکار بوده است، اصل وجود امام در زندگی افراد بسیار موثر است و حالت دل گرمی و احساس امنیت را به انسان القا می کند.

حجت الاسلام سالاری گفت: در آن زمانی که حاکمان فاسق و ظالم از ظلم کردن به انسان ها خصوصا شیعیان از هیچ تلاشی فروگذار نمی کردند وجود امام صادق برای مردم آرامش خاطر می آورد،خلفای بد کار دوران امام صادق علیه السلام پنج نفر از امویان و دو نفر از بنی‌عباس در دوران امامت آن امام (۱۱۴-۱۴۸)، به مسند خلافت مسلمین تکیه زدند و در زمان اینها بدی در جامعه به اوج خود رسیده بود.

وی تشریح کرد: امام صادق علیه السلام میفرمایند اَلنَّاسُ ثَلاَثَةٌ عَالِمٌ وَ مُتَعَلِّمٌ وَ غُثَاءٌ ، مردم سه دسته اند: دانشمند و دانشجو و خاشاك روي آب (كه هر لحظه آبش بجانبي برد مانند مردمي كه چون تعمق ديني ندارند هر روز بكيشي گروند و دنبال صدايي برآيند)، این حدیث از امام صادق شامل جامعه آن زمان هم می شده است.

حجت الاسلام سالاری ادامه داد: تربیت ۴ هزار نفر شاگرد در نگاه اول کار بسیار دشواری است، شاگردان امام صادق بعد ها به اساتید فقهی و عرفانی تبدیل شدند که هر کدام از آنها تعداد کثیری از شاگردانی را تربیت کردند که به جامعه تشیع و اسلام خدمت کردند از جمله این افراد جابر بن حیان است که فیلسوف و منجم است و او را پدر علم شیمی می دانند.

امام جمعه سیریک تصریح کرد: همه شاگردان تربیت شده در مکتب امام صادق علیه السلام حتی قطره ای از دریای وجودی امام صادق علیه السلام و علم ایشان نیستند، همه شاگردان اهل بیت بعد ها با واسطه شاگردانی چون آیت الله قاضی طباطبایی، آیت الله بهجت و... را تربیت کردند که باعث نشانه ای روشن برای عدم گمراهی شیعیان در تاریکی ها و نبود امام زمانشان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: خائنین و فرومایه های زمان و حکومت وقت در زمان امام صادق وقتی عزم به شهادت رساندن امام را داشتند از هیبت امام می هراسیدند در حالی نوشته شده امام صادق علیه السلام در اواخر عمر با برکت خود بسیار لاغر شده بودند، هیبت و صلابت حیدری حضرت همگی نشان از فضیلت های آن حضرت است که بر هیچ کس پنهان نیست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار