به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، آیتالله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در هفتمین مراسم جشن توانمندسازی سه هزار نفر از مجریان طرح اشتغال و تجلیل از یاوران اشتغال کمیته امداد که در فریدونکنار برگزار شد، اظهار داشت: خرسندیم که شاهد رسیدگی به قشر محروم و بینیاز کردن نیازمندان هستیم.
آیتالله محمدی لائینی ضمن تبریک دهه کرامت یا سالروز دو ولادت، افزود: در دهه کرامت شاهد نمونهای از تکریم به حریم انسانیت هستیم، رساندن نیازمند به بینیازی بهترین مظهر کرامتبخشی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: مردم مازندران مردمی خیر و خیرگفتار هستند، اقلام بزرگ و درشت نقد و غیرنقدی را در ماه مبارک رمضان به نیازمندان بخشیدند، از خزانه خدا که جیب مردم است و عوامل و واسطههایی که خدا آنها را برای رسیدگی به بخشی از بندگان باید تشکر کرد.
وی ادامه داد: ما در دعاها میخوانیم که به محرومان دو نوع توجه فوری و مقطعی و دیگری توجه اساسی برای بینیازی کرد، سیاست کلی کمیته امداد باید اغنا باشد، به این مفهوم که نیازمندان خودکفا شوند.
امام جمعه ساری با بیان اینکه نام کمیته امداد باید به کمیته اغنا یا تغییر کند یا تعبیر شود، گفت: از این به بعد نمره دادن ما به این نهاد براساس خروجی است که امروز ۳هزار نفر با امکانات به مرحله خودکفایی رسیدند و با مددجویی خداحافظی و بهعنوان حامی سلام کردند.
این مسئول همچنین با تاکید بر لزوم تغییر رویکردها، تصریح کرد: در جهت حمایتها رویکرد را از حمایت پولی و نقدینگی باید به سمت حمایتهای غیرنقدی و جنس و اقلامی تغییر بدهیم، چه اشکالی دارد که اضافهها را بهصورت کالا و امکانات در اختیار نیازمندان قرار بدهیم.
وی ادامه داد: بهجای پرداخت یارانهها توجه اصلی باید روی کالابرگ برای ارائه ۲۵ قلم کالای اساسی با قیمت سبک باشد، تا هم به عرضه تولیدات داخلی، روان کردن چرخ تولید و هم حذف آثار تورمی کمک کنیم.
آیت الله محمدی لائینی خواستار برنامهریزی دقیق برای ایجاد خودکفایی دائمی و نه لغزان و شکننده برای نیازمندان شد و تاکید کرد: برنامه باید بهگونهای باشد که مسیر پیشرفت را برای نیازمندان هموار کند نه اینکه موقتی بوده یا منجر به ورشکستگی شود و دوباره به چرخه پوشش بازگردند.
نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنانش، عنوان کرد: این مجموعه به لحاظ ارزشی و فرهنگی مشکلات کمتری از جاهای دیگر دارد که بهخاطر توجهات ارزشی است، ما باید برای دین، فرهنگ و اخلاق جامعه خودمان بیش از شکم و لباس که فوریتش بیشتر است، اهمیت قائل باشیم.
امام جمعه ساری نهاد کمیته امداد را یادگار امام راحل دانست و گفت: شریک درد و غم محرومین شدن در میان دردکشیدگان بهتر شکل میگیرد، اینها باید در مشاغل نهادها و ادارات ورود پیدا کنند و باید بساطش را فراهم بیاوریم.
این مسئول خاطرنشان کرد: سلامت مددجویان از سلامت دیگران بیشتر است و این شاخصه یک امتیاز برای ورود به بازار کار محسوب میشود، از این مجموعه به بدنه اداری باید وارد شوند و حمایت شوند، از مددجویان میخواهم هرکجا هستند فرهنگ سالم دینی و مذهبی خودشان را با همان ولایتگرایی احیا کنند، ما شما را خودکفای اقتصادی با چنین پیوستهایی میبینیم که باارزش است.
انتهای پیام/