به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امشب در شورای توسعه و گسترش فعالیتهای قرآنی شهرستان آمل، ضمن تبریک ایام دهه کرامت، اظهار داشت: شهر هزارسنگر شهر علم، شهر جهاد و ادبیات و پایتخت علویان و کرامتشهر است.
وی افزود: هر چه برای قرآن کار کنیم کم است؛ در این رابطه هم دیر و هم کم اقدام میکنیم خیلی پیشتر از اینها باید شورای توسعه فعالیتهای قرآنی در شهرستانها تشکیل میشد.
آیت الله محمدی لائینی گفت: هر فرد یا مسئولی برای قرآن باید مقدورات خود را روی میز بگذارد برای قرآن باید اقدام کند، ما باید چند جور فعالیت داشته باشیم همچون فعالیتهای ویژه برای افراد خاص و فعالان این حوزه شامل مفسران، حافظان و قاریان قرآن.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به وجود بیش از صدها حافظ قرآنی در شهر آمل، عنوان کرد: این افتخار بزرگی است این شهر علمای بزرگی داشته و دارد، یعنی علمای آملی و عاملی داریم.
این مسئول با اشاره به جمعیت ۴۵۰ هزار نفره شهر آمل، گفت: یکی از اشکالات تناقض ارائه آمارهاست که این هم خیلی اهمیت ندارد، مهم این است که عامه مردم با قرآن مانوس بوده و همه مردم هر روز یک صفحه قرآن بخوانند.
وی برگزاری حلقات قرآنی خانگی و جزخوانی را گامی مهم دانست و اضافه کرد: به فرموده امام صادق (ع) قرآن عهد خداوند در میان خلق است، مسلمان باید هر روز ۵۰ آیه قرآن بخوانند این را آموزش و پرورش باید جدی بگیرد، آموزش و پرورش باید دانش آموزان را با قرائت صحیح روخوانی قرآن آشنا کند، اما امروز کمتر دانش آموزی میتواند قرآن را بدون غلط بخواند.
آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه انسانی که هر روز با قرآن مانوس باشد کمتر دچار آسیب میشود، تاکید کرد: شورای توسعه فعالیتهای قرآنی برش شهرستانی دارد که باید ملاحظات در آن منظور شود، همچنین هر شورا یک مسئول تفسیر باید داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار افزایش برگزاری جلسات تفسیر قرآن شد و گفت: فضاسازی کوچه و خیابانها مادی است و کمتر شاهد تبلیغ جریان معنویت در بیلبوردهای سطح شهر هستیم، جریان معنویت با زور فطرت پیش میرود، اگر بودجهای باشد به مدت یک ماه تمام تابلوهای تبلیغاتی در سطح استان در حوزه نماز و قرآن تبلیغ کنند تحول بزرگی ایجاد میکند، متاسفانه این فضای فرهنگی بهخاطر کمبود بودجه موجود نیست.
این مسئول در پایان گفت: متاسفانه امروز موسسات قرآنی در پرداخت قبض آب و برق درمانده شدند، از طرفی خانوادهها برای کلاس قرآن هزینه نمیکنند حال اگر رایگان باشد منت میگذارند، در حالی که قرآن نجاتدهنده است، باید با قرآن مانوس باشیم.
انتهای پیام/