فرمانده سپاه شهرستان کازرون:

برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیاز به مدیریت جهادی است

سرهنگ پاسدار «حیاتی» در جلسه با کارکنان سپاه کازرون گفت: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی احتیاج به کار جهادی و تلاش در همه عرصه‌ها داریم.
کد خبر: ۵۹۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۷ - 19May 2023

برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیاز به مدیریت جهادی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، سرهنگ پاسدار «حسین حیاتی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کازرون در جلسه با کارکنان سپاه  این شهرستان در سالن جلسات این ناحیه بیان داشت: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی احتیاج به کار جهادی و تلاش در همه عرصه‌ها داریم.

فرمانده سپاه شهرستان کازرون بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتمان تولید علم را از سال1378 تا 1388 و گفتمان اقتصادی  را از سال 1388 تاکنون با توجه به  شرایط کشور و نیاز جامعه  نامگذاری نمودند که نشانگر حساسیت و جدیتایشان در همه موضوعات و خصوصا موضوعات نیاز مردم است.

فرمانده سپاه شهرستان کازرون تصریح داشت: با توجه به فراگیری و گستردگی سپاه و بسیج به عنوان نیروهای مردمی، این مجموعه باید با ورود آگاهانه به گفتمان‌سازی در جهت تبیین و تشریح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی پای کار آمده و در روشنگری و بصیرت‌افزایی در جامعه وارد عمل شوند.

وی اظهار داشت: امروز با برکت تفکر بسیج و سپاه که نشات گرفته از نهضت عاشورا و مهدویت است، هیچ قدرتی در جهان توان ایستادگی و زورگوئی در برابر ملت بزرگ ایران را ندارد و به فرمایش مقام معظم رهبری دوران زدن و فرار کردن به اتمام رسیده است.

سرهنگ حیاتی تاکید داشت: اقتدار برای حفظ نظام و جامعه دو بخش دارد که قوت و قدرت در کنار هم معنی می‌دهد، قدرت با سلاح به دست می‌آید، اما قوت، با معنویت به دست می‌آید و امروز اصل و ریشه تقویت بنیه سپاه بر معنویت بنا گذاشته شده است.

وی در ادامه در خصوص اهم برنامه های سپاه و بسیج در ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون نکاتی را برای پایوران بیان داشت و در انتها مسئولان قسمت‌ها به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‍های خود در ماموریت‌های ابلاغی پرداختند.

انتهای پیام/ 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار