یک فیلمساز اهل سوریه مطرح کرد؛

فرماندهی اعجاب‌انگیز «ژنرال سلیمانی» مایه پیروزی می‌شد/ او معلم اخلاق و معنویت بود

غصون الماضیبا تاکید براینکه «ژنرال قاسم سلیمانی»، تنها یک فرمانده بزرگ تاکتیکی نبود؛ بلکه معلم اخلاق و دین و معنویت بود، گفت: در سوریه همه حاج قاسم سلیمانی را می‌شناسند و کسانی که همرزم حاج قاسم سلیمانی بودند، عنوان می‌کردند هر جا او حضور داشت پیروزی حتمی بود و همه حسرت جایگاه او را می‌خوردند.
کد خبر: ۵۹۰۴۴۲
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹ - 21May 2023

«غصون الماضی» فیلمساز سوری که با دو فیلم مستند «در محضر انسانیت» و «صبر جمیل» به بخش مسابقه سینمای بین‌الملل جشنواره فیلم و فیلمنامه ایثار آمده است، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، درباره علت حضور خود در این عرصه اظهار داشت: من از کشوری آمدم که تجربه ده سال جنگ را دارد و حضور من در جبهه‎های جنگ، زمینه‎ساز ساخت فیلم‎های مجاهدان اسلام شد.

وی با بیان اینکه رزمنده‌ها در زمان حضور فداکارانه خود در جبهه‌ها دو سلاح همراه داشتند، تصریح کرد: یکی سلاح جنگی‌شان و دیگری سلاح جهاد و شهادت و ایمان به وطن؛ آن‌‎ها برای رفتن به خطوط مقدم جبهه با هم مسابقه می‌گذاشتند، گویا شوق ورود به بهشت را داشتند. در سوریه خانواده‌ای نیست که شهید و مجروحی تقدیم به جنگ نکرده باشد و اگر آنها نبودند ما الان اینجا نبودیم.

غصون الماضی تصریح کرد: در کنار جنگ بمباران و موشک شاهد جنگ نرم رسانه‌ای بودیم که تبعات آن چیزی جز باقی ماندن سرزمین سوخته‌ای نیست که می‌توان از آن فیلم و مستند برای عرضه به جهان ساخت.

این فیلمساز سوری گفت: ما سعی می‌کنیم با تمام ظرفیت وقایع و حقایقی را منتقل کنیم که رسانه‌های جهان آن را وارونه نشان دادند و نخستین جشنواره بین‌المللی ایثار فرصتی است برای اینکه کشورهای اسلامی و جبهه مقاومت این وقایع را منتقل کنند و به نمایش بگذارند.

بیشتر بخوانید؛

جایزه بزرگ ۵ میلیاردی «ایثار» برای هنرمند برگزیده

غصون الماضی عنوان کرد: وقتی در حال ساخت فیلم «شهید قاسم سلیمانی» بودم با شخصیت‌هایی که از نزدیک در کنار ایشان بودند، مصاحبه انجام می‌دادم و مسائل اعجاب‌انگیز را شنیدم که عنوان می‌کردند این شخصیت صفت‌های الهی و بزرگان تاریخ را به همراه داشته است. نکته مهمی که در سوریه آموختم این بود که ژنرال قاسم سلیمانی، تنها یک فرمانده بزرگ تاکتیکی نبود؛ بلکه معلم اخلاق و دین و معنویت بود. در سوریه همه حاج قاسم سلیمانی را می‌شناسند و کسانی که همرزم حاج قاسم سلیمانی بودند، عنوان می‌کردند هر جا او حضور داشت پیروزی حتمی بود و همه حسرت جایگاه او را می‌خوردند.

این فیلم ساز سوری خاطر نشان کرد: تنها آرزو و هدفم از ساخت این فیلم این است که جوانان با مکتب حاج قاسم سلیمانی آشنا شوند و به عنوان الگو به او نگاه کنند‌.

براساس این گزارش؛ فیلم مستند «صبر جمیل» در روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ساعت ۱۵ و فیلم «در محضر انسانیت» روز سه‌شنبه دوم خردادماه ساعت ۱۵ روی پرده می‌رود.

نخستین جشنواره بین المللی فیلم و فیلمنامه ایثار تا دوم خرداد ماه با دبیری «فرهاد مختاری» در پردیس سینمایی مهر کوه سنگی مشهد برگزار می شود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها