جمهوری چک: آماده اعزام سرباز برای جنگ با داعش هستیم

وزیر دفاع جمهوری چک روز یکشنبه اعلام کرد که اگر عملیات زمینی بین المللی علیه داعش برنامه ریزی شود، کشورش آماده است برای این منظور، 200 سرباز اعزام کند.
کد خبر: ۵۹۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۱ - 22November 2015

جمهوری چک: آماده اعزام سرباز برای جنگ با داعش هستیم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «مارتین استروپنیکی» (Martin Stropnicky) گفت: بیشتر سربازان یادشده، عضو یگان ضدشیمیایی و بقیه، نیروهای بهداری خواهند بود.


استروپنیکی که در تلویزیون سراسری چک سخن می گفت، تاکید کرد: مشارکت کشورش منوط به عملیات زمینیِ ناتو است.


با این حال، وی گفت راه حل ایده آل این است که حمله های هوایی ادامه یابد و نیروهای زمینی از کشورهای منطقه مبارزه کنند و غرب ارتش های آنها را مسلح کند.


وزیر دفاع چک گفت: پس از حمله های پاریس، احتمال عملیات زمینی افزایش یافته، اما هنوز درباره موضوعی تصمیم گیری نشده است.


حمله های تروریستی به چند منطقه از پاریس در روز جمعه 22 آبان، دستکم 130 کشته و بیش از 350 زخمی برجا گذاشت. داعش مسوولیت این حمله ها را پذیرفت.

منبع: ایرنا

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار