به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، نشست دبیران هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با رایزنان و نمایندگان رایزنیهای فرهنگی کشورهای خارجی در ایران در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
مجتبی آقایی دبیر هشتمین جشنواره تجسمی فجر، جمشید حقیقت شناس، دبیر هنری و ستاد جشنواره با رایزنان فرهنگی و نمایندگان رایزنیهای کشورهای کرواسی، اتریش، بلغارستان، لهستان، رومانی، فیلیپین، ژاپن و مکزیک درباره ارتباط جشنواره تجسمی فجر با دیگر کشورها و حضور هنرمندان خارجی در جشنواره گفتوگو کردند.
مجتبی آقایی در این نشست گفت: دبیرخانه دایمی جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در نظر دارد از ظرفیتهای این جشنواره برای حضور آثار هنری دیگر کشورها از فرصتها برای مشارکت هنری با دیگر کشورها استفاده شود.
وی افزود: ستاد جشنواره زمینه ارتباط و تعامل موثر با هنرمندان دیگر کشورها را فراهم میکند و با مشارکت رایزنیهای فرهنگی امکان مشارکت و حضور هنرمندان خارجی در این جشنواره تقویت خواهد شد. با تغییرات ساختاری در این دوره جشنواره که با رویکرد خلاقیت و نگاه معاصر به همزبانی بهتر جهانی کمک می کند فرصت مناسب تری برای تعامل و ارتباط هنری فراهم شده است.
دبیر هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در ادامه گفت: در این جشنواره امکان تعامل و معرفی ظرفیت های هنری کشورهای دیگر فراهم است و می توان روزهایی را در جشنواره به نام هنر کشورها با برگزاری نمایشگاه آثار هنرمندان و کارگاه اختصاص داد.
آقایی با اشاره به اینکه تاکنون هنرمندان 20 کشور خارجی برای شرکت در هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر ثبت نام کرده اند گفت : جشنواره فجر آمادگی دارد درصورت مشارکت دیگر کشورها، آثار جشنواره را در خارج از کشور نیز به نمایش بگذارد.
در ادامه جلسه رایزنان و نمایندگان رایزنی های فرهنگی کشورهای خارجی نظرات و پیشنهادهای خود را درباره مشارکت با جشنواره بیان کردند و از نمایشگاه "در جست و جوی گمشده" آثار فریده لاشایی و گنجینه در موزه هنرهای معاصر تهران دیدن کردند.
هشتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر از سوی مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، بهمن و اسفندماه امسال برگزار می شود و هنرمندان تا 28 آذرماه فرصت دارند در سایت جشنواره به نشانی
www.ivafestival.ir ثبت نام کنند و تصاویر آثار خود را ارسال کنند.
هشتمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر به معرفی آثاری که در قالب بهرهمندی از یک یا چند رشته از هنرهای تجسمی به ساختار رسیده و ایده ای اصیل و مفهومی هنرمندانه را به نمایش بگذارند، می پردازد. بنابراین هنرمندان در ارائه ایده های خود محدودیت ندارند و میتوانند از شیوه های بیانی و اجرایی متنوع استفاده کنند.