رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی:

بنای فکری شهدا در مساجد شکل گرفته است

«فاتحی‌فر» گفت: بنای فکری، اندیشه‌ای و عقبه‌ شهدای بزرگوار در مساجد شکل گرفته و قطعاً بدون حضور و انس با مسجد نمی‌توان مسیر شهادت را طی کرد.
کد خبر: ۵۹۳۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷ - 31May 2023

به گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان شرقی، «علی‌اصغر فاتحی‌فر» رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی امروز (چهارشنبه) در نشستی با مدیر کانون مساجد استان، با تأکید بر اینکه خصایص و روحیات مسجدی در حقیقت همان خصایص شهدا است، اظهار داشت: بنای فکری، اندیشه‌ای و عقبه‌ شهدای بزرگوار در مساجد شکل گرفته و قطعاً بدون حضور و انس با مسجد نمی‌توان مسیر شهادت را طی کرد. 

وی با بیان اینکه این دو نهاد مولود انقلاب بوده و هر دو دارای مبنای فرهنگی و ارزشی هستند، اظهار کرد: جهادانشگاهی یک مجموعه خودگردان بوده و طی سالیان مختلف در حوزه فرهنگ و علم فعالیت‌های گسترده‌ای داشته است. 

فاتحی‌فر، با اشاره به مبانی و ریشه‌های فرهنگی جهاددانشگاهی از بدو تاسیس، اظهار کرد: این نهاد از اصالت خود به دور نیفتاده و همواره در سطح کشور سعی کرده در حوزه فرهنگی فعال بوده و نیازهای روز جامعه را جلو ببرد. 

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به فعالیت‌ها و رسالت‌های کانون‌های مساجد نیز بیان کرد: باید روحیه مسجدی در این رابطه برقرار باشد، چراکه داشتن روحیه مسجدی اساس کار بوده و این روحیه سرشار از احترام، آداب معاشرت‌های مؤثر و خصایص دینی است. 

فاتحی‌فر در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی با اینکه در یک ساختار کلی قرار دارد، اما فعالیت‌های خود را براساس ظرفیت‌ها و امکانات، بر مبنای بومی‌سازی پیگیری می‌کند، افزود: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش نیز فعالیت‌های بسیاری داشته و گسترده‌ترین سیستم آموزشی را دارد که در قالب هفت گروه آموزشی فعالیت‌های خود را پیگیری می‌کند. 

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه پژوهشی نیز فعال بوده و این بخش گسترده‌تر از حوزه آموزشی است بیان کرد: مرکز انرژی‌های تجدیدپذیر نیز در این معاونت بیش از یک دهه فعالیت دارد که در قالب آن با شرکت‌ها و ارگان‌های مختلف قراردادهایی را منعقد کرده و نیروگاه‌های خورشیدی راه‌اندازی می‌کنیم. 

فاتحی‌فر افزود: طبق مصوبه دولت و در راستای خودکفایی مددجویان کمیته امداد نیز نیروگاه‌های خورشیدی را راه‌اندازی کردیم که با تولید برق برای مددجویان درآمدزایی به همراه دارد؛ همچنین برای مردم عشایر نیز پک‌هایی را پیشتر کار کرده بودیم و در حال مهندسی معکوس پک جدید برای عشایر هستیم تا از انرژی برق بهره‌مند شوند. 

رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، مباحث پزشکی را نیز جزوی از فعالیت‌های جهاددانشگاه برشمرد و افزود: جهاد دانشگاهی در این رابطه انرژی بیشتری صرف کرده و فعالیت‌های پزشکی را در حوزه طب کار، کلینیک پیشگیری و مرکز درمان ناباروری پیگیری می‌کند. 

وی در ادامه به فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استان نیز اشاره کرد و گفت: پژوهشکده جهاددانشگاهی استان در سه گروه مدیریت توسعه، برنامه‌ریزی شهری و جامعه‌شناسی با ارگان‌ها و شرکت‌ها در حوزه مطالعاتی فعالیت و همکاری‌هایی دارد. جهاددانشگاهی در هر بخشی که بتواند کمک‌رسان کانون‌های مساجد استان بوده و در توسعه و رشد کانون‌ها مؤثر واقع شود، آماده همکاری و تعامل است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار