به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، حجت الاسلام والمسلمین «علیاکبر رشاد» استاد حوزه علمیه در اختامیه دومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت اسلامی با اشاره به رسالت اصلی روحانیت در جامعه اظهار داشت: ما آمادهایم قلبها را صیقل بزنیم و نورانی کنیم و رسالتمان آشتی دادن مردم با خداست. آمدهایم که با عمل بر قلبها نفوذ کنیم. اگر بر کالبد مردم اثر بگذاریم بر قلب آنان حاکم میشویم.
وی تصریح کرد: ۴۴ وصف درباه قلب در قرآن مطرح شده است. افزون بر این ۱۴۰ هزار بار قلب در روایت ما به کار رفته است. ۱۰۴ وصف مثبت و منفی در روایات ما مطرح شده. قلب عنصر حیاتی است که یکی از معانی آن در معارف اسلامی به عقل معنی شده و گاهی به نفس. امام صادق (ع) قلب سلیم را خالی از هرگونه ناپاکی و شرک میداند و در کلام دیگری میفرمایند قلب حرم الله است.
این استاد حوزه علمیه در سفارشی به روحانیون گفت: قلب، این پایتخت خدا را به اشغال غیر خدا درنیاورید. این قلب پایتخت خداست و اجازه ندهید کس دیگری آن را غصب کند. ای پرچمداران سرزمین وجود انسانها، مبادا خیانت کنیم و پایتخت خدا را به اشغال غیر خدا درآوریم.
وی با نهی روحانیون از سیاستزدگی بیان کرد: سیاست جوهر دین ماست و نمیخواهم سیاستزدایی کنم، ما باید سیاسی باشیم، ولی نباید سیاستزده شویم. نباید وارد بازیهای سیاست شویم و تنزل کنیم. نقش ما طلبهها نباید فروکاسته به یکی از بازیگران باشد بلکه باید جامعه را هدایت، معرفتی و معنوی و اجتماعی کنیم.
استاد حوزه علمیه گفت: امیرالمومنین مجسمه توحید است. توحید و عدالت دو عنصر علوی هستند. امام سجاد سیاست مدار بود، اما سیاست را در بستر نیایش دنبال میکرد. چقدر صحیفه سجادیه را در بین مردم رواج دادیم؟ دعای کمیلی که سالهای پیش در کنار بقیع میخواندیم چقدر تاثیرگذار بود و مامورانی که ایستاده بودند منقلب میشدند. چقدر در این شهر دعای کمیل خوانده میشود؟ کاش مرحوم «احمد کافی» بود و جوانان را در ساختمان کهنه امیریه جمع میکرد و با توسل و توکل به امام زمان (عج) دلها را آشتی میداد. او بلد بود با دل جوانها کار کند و دل خودش هم آینه بود.
وی ادامه داد: حاج آقا مجتبی تهرانی مدام از رحمت الهی میگفت و در شب قدر مضمون همه حرفهایش این بود که امشب همه شما بخشیده میشوید. ببینیم این تعداد شهید چگونه به جبهه رفتند؟ امام راحل جوری قلب جوانان را متوجه کرده بود که برای رفتن به جبهه گریه میکردند. ما با معنویت انقلاب کردیم و رسول خدا (ص) با معنویت دلها را خرید. جوانها چیزی از آقای بهجت ندیده بودند، ایشان کار خاصی نمیکرد، اما جمعیت به قم میآمد تا نماز آقای بهجت را ببیند. لازم نیست ما کاری کنیم فقط کافی است خودمان درست باشیم.
انتهای پیام/ ۱۴۱