به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مازیار دوستدار، قائم مقام شرکت «نوو نوردیسک» دانمارک اعلام کرد: این شرکت بزودی عملیات اجرایی احداث یک کارخانه دارویی با تکنولوژی مدرن را در ایران آغاز میکند.
مازیار دوستدار در حاشیه برگزاری دهمین همایش بین المللی راهبری دیابت ایران اظهار کرد: یکی از اهداف این شرکت، ورود مدرن به ایران و ارایه آموزش به 160 نفر از متخصصان ایرانی با نظر وزارت بهداشت است.
وی افزود: تولیدات این کارخانه از نظر کیفیت مطابق با تولیدات جهانی در دانمارک یا دیگر کشورها خواهد بود. ضمن اینکه متخصصان ایرانی پس از آشنا شدن با تکنولوژیهای مدرن، این مسئله را مدیریت خواهند کرد.
دوستدار با بیان اینکه ایران بعد از مصر و پاکستان بیشترین شیوع دیابت را در منطقه دارد، گفت: برای این شرکت اهمیت دارد که طرف قرارداد هم مثل ما فکر کند و برای مبارزه با دیابت با این شرکت همسو و علاقمند به سرمایه گذاری باشد که به همین جهت ایران را انتخاب کردیم.
وی افزود: این شرکت همکاریهای خود با ایران را از سال 1998 شروع کرده و سرمایه گذاری ما در ایران نشان میدهد که همکاریهای شرکت با ایران بلندمدت خواهد بود.
وی درباره اینکه آیا مکان مناسبی برای ایجاد کارخانه در ایران شناسایی شده نیز گفت: تیمهای کارشناسی و تخصصی ایران و شرکت «نوو نوردیسک» در تلاش برای انتخاب مکانی مناسب هستند و به زودی نتایج فعالیتهای خود را به وزارت بهداشت اعلام خواهند کرد.
دوستدار، میزان سرمایه گذاری شرکت «نوو نوردیسک» در ایران برای احداث کارخانه را 70 میلیون یورو ذکر کرد و افزود: به جز احداث کارخانه، این شرکت سرمایه گذاری هایی را در رشته های مختلف در ایران انجام داده و ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: با راه اندازی این کارخانه در ایران برای 160 نفر اشتغال مستقیم و به ازای ایجاد هر شغل مستقیم 7 شغل جانبی یا غیرمستقیم نیز ایجاد خواهد شد.
قائم مقام شرکت نوونوردیسک با بیان اینکه در این کارخانه علاوه بر تولید 3 نوع از انسولین های مدرن، چندین قلم داروی مرتبط نیز تولید خواهد شد، گفت:هدف از راه اندازی این کارخانه در ایران ابتدا تامین نیازهای کشور ایران به دلیل آمار شیوع بالای دیابت و در ادامه در صورت لزوم میتوان در خصوص صادرات نیز وارد خواهیم شد.
دوستدار با اشاره به شرایط جدید اقتصادی ایران در دوران پساتحریم نیز اظهار کرد: برای ما تغییر دیابت مهم است و ما از ابتدا هدف شرکت خدمت به بیماران دیابتی بوده است. در زمان قبل از تحریم و یا دوران تحریم با ایران همکاری کردهایم و همکاری خود را با ایران ادامه خواهیم داد.
وی تصریح کرد: هیچ فرد یا شرکتی نمیتواند به تنهایی دیابت را مدیریت کند این کار نیاز به همکاری بخشهای دولتی و خصوصی دارد.
دوستدار گفت: خوشبختانه در ایران هم دستگاههای دولتی و هم شرکتهای خصوصی، همکاری بسیار خوبی با یکدیگر دارند و فعالیتها تقسیم بندی شده تا جان میلیونها انسان را نجات دهند.
وی اظهار امیدواری کرد: برگزاری این همایش در ایران منجر شود که برنامه های درمان دیابت در ایران مدیریت و هزینههای آن کاهش یابد.
گفتنی است دهمین همایش بین المللی راهبری دیابت از صبح دوشنبه با حضور وزاری بهداشت ایران وچند کشور و مقاماتی از سازمان بهداشت جهانی وجمعی از مسولان عالی رتبه وزارت بهداشت در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما درحال برگزاری است. این همایش فردا بعدازظهر پایان مییابد.
منبع: فارس