نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

«بی‌بصیرتی و بی‌دانشی» راه نفوذ دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی است

آیت‌الله «عبادی» با اشاره به جنگ شناختی و ترکیبی دشمن علیه ایران، گفت: متأسفانه دشمن در این جنگ ترکیبی بدترین آسیب را از رخنه بی‌بصیرتی و بی‌دانشی به جامعه می‌زند.
کد خبر: ۵۹۵۷۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳ - 11June 2023

«بی‌بصیرتی و بی‌دانشی» راه نفوذ دشمن در جنگ شناختی و ترکیبی استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت‌الله «سید علیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز (یکشنبه) در دیدار با حجت‌الاسلام «حمید نیکزاد» مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، اظهار داشت: متأسفانه برخی دولت‌ها آمدند و مسئله امور  پرورشی را به صفر رساندند که جبران این کمبود نیازمند برنامه‌ریزی است.

وی با تأکید بر اینکه بر کسی پوشیده نیست که سرنوشت جامعه فردا در گرو آموزش و پرورش است، بیان داشت: اگر به طوری که رهبر معظم انقلاب بارها اشاره کردند وقتی دولت‌ها عوض می‌شوند سیاست‌ها تغییر نکند مشکلی نداشتیم ولی به اقتضای جریانات مختلف، سیاست‌ها خیلی جاها عوض شده و اگر براساس ارزش‌های انقلاب ادامه می‌دادیم امروز جامعه در حد آگاهی لازم بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به جنگ شناختی و ترکیبی که دشمن بر علیه جمهوری اسلامی اشاره و گفت: متأسفانه دشمن در این جنگ ترکیبی بدترین آسیب را از رخنه بی‌بصیرتی و بی‌دانشی به جامعه می‌زند.

آیت‌الله عبادی اضافه کرد: دشمن از مهدها و پیش‌دبستانی شروع کرد و ما در همین شهر برنامه‌های انحرافی در این زمینه را دیدیم که خوشبختانه این مکان‌ها به آموزش و پرورش واگذار شد.

وی با یادآوری اینکه اغتشاشات سال گذشته هزینه‌های جانی، مالی و تبلیغی زیادی بر کشور تحمیل کرد، متذکر شد: برای عدم تکرار این اتفاقات نیاز است ایجاد آگاهی و بصیرت برای جامعه داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: باید واحدهای درسی خاص جهت بصیرتی‌افزایی در دروس دانش‌آموزان گنجانده شود تا سطح آگاهی و بصیرت نسل نوجوان و جوانان و عمومی جامعه را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار