رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح یزد:

هم‌وغم نیرو‌های مسلح شبانه‌روز تأمین امنیت مردم است

تشکری گفت: این نکته را هرگز فراموش نمی‌کنیم که هم‌وغم نیرو‌های مسلح شبانه‌روز تأمین و به ارمغان آوردن امنیت برای مردم میهن عزیزمان است.
کد خبر: ۵۹۶۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸ - 12June 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد، «مهدی تشکری بافقی» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح یزد امروز در نشست خبری که در راستای برگزاری جشنواره عدلیه و رسانه در این سازمان برگزار شد اظهار داشت: سازمان قضایی نیرو‌های مسلح وظیفه رسیدگی به جرائم احتمالی کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی، سپاه، نیروی انتظامی، ارتش، حفاظت اطلاعات، بسیج و اتکا را دارد.

وی افزود: این نکته را هرگز فراموش نمی‌کنیم که هم‌وغم نیرو‌های مسلح شبانه‌روز تأمین و به ارمغان آوردن امنیت برای مردم میهن عزیزمان است.

تشکری تاکید کرد: در گذشته از سازمان قضایی انتظار داشتند با مجازات شدید میزان جرم را کاهش دهد؛ اما امروز پیشگیری و کاهش جرم، مهم و در اولویت است؛ همچنین سعی کرده‌ایم که کمترین نرخ افراد را در بند زندانیان نظامی داشته باشیم و از مجازات جایگزین استفاده کرده‌ایم.

وی با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی ویژه نیروهای مسلح گفت: در سال گذشته ۴۸ کلاس آموزشی در قالب ۱۰۰ ساعت برای نیرو‌های مسلح استان یزد برگزار شده و ۱۳ هزار نفر در این کلاس‌ها حضور داشتند.۳۹ هزار نفر ساعت در سطح نیرو‌های مسلح کلاس آموزشی داشته‌ام.

تشکری اذعان داشت: بیشترین موردی که ما را رنج می‌دهد این است که مجرم در دادسرای نظامی بگوید از این مواد قانونی اطلاعی نداشته‌ام.

وی با اشاره به بحث فراری بودن سربازان گفت: در صورتی که سربازان فراری خودشان مراجعه نکنند و دستگیر شوند به این معنی است که نمی‌خواستند خدمت وظیفه را انجام دهند و طبیعتا حکم و جرم آنها سنگین‌تر است اما در صورتی که سرباز اقدام به معرفی خودش کند با وی به ساده‌ترین راه ممکن برخورد صورت می‌گیرد.

تشکری در ارتباط با درجه‌ نیروهای مسلح و محل رسیدگی به آنها متذکر شد: رسیدگی تا درجه سرتیپ دومی برعهده سازمان قضائی نیروهای مسلح استان است و رسیدگی به بالاتر از آن و یا سرتیپ دومی که در جایگاه سرلشگری خدمت می کنند بر عهده تهران است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها