به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «ایمن نوفل» عضو شورای نظامی در «کتائب عزالدین القسام» و فرمانده روابط نظامی این گردان اظهار داشت: هرگونه رویارویی در آینده با اشغالگران اسرائیلی با یک تصمیم جمعی و بررسی شده در اتاق عملیات مشترک گروهها مقاومت اتخاذ خواهد شد.
نحوه شکلگیری اتاق عملیات مشترک مقاومت
نوفل در گفتوگو با شبکه «الجزیره»، در توضیح نحوه شکلگیری اتاق عملیات مشترک مقاومت گفت: «اتاق عملیات مشترک مقاومت، به شکل کنونی در سال ۲۰۱۸ و در جریان برگزاری راهپیماییهای بازگشت در نوار غزه و پیامدهای این راهپیماییها تشکیل شد. زیرا در آن زمان نیاز به ایجاد یک نهاد هماهنگکننده بین جناحهای مختلف برای توافق بر سر قوانین و سازوکارهای رویارویی و مدیریت نظامی نبرد با دشمن وجود داشت».
عضو شورای نظامی در «کتائب عزالدین القسام» در پاسخ به این سوال که آیا کلیه شاخههای نظامی گروههای فلسطینی در اتاق عملیات مشترک حضور دارند، گفت که فرماندهی اتاق مشترک - در سالهای اخیر - ناظر بر اجرای پروژه ادغام بیش از ۴۰ وضعیت نظامی در نوار غزه با اجماع داخلی و تبدیل شدن به ۱۰ جناح نظامی به نمایندگی از گروههای فلسطینی و تلاش برای تکمیل پروژه و ادغام سه وضعیت نظامی باقیمانده بوده است.
وی توضیح داد: «گروههای حاضر در اتاق عملیات مشترک عبارتند از: کتائب الشهید عز الدین القسام، سرایا القدس، کتائب الشهید أبو علی مصطفى، کتائب المقاومة الوطنیة، ألویة الناصر صلاح الدین، کتائب المجاهدین، کتائب شهداء الأقصى، کتائب شهداء الأقصى - لواء الشهید نضال العامودی، کتائب الشهید جهاد جبریل و کتائب الأنصار».
اتاق عملیات مقاومت در جنگ پنج روزه، متجاوزان را ناکام گذاشت
این فرمانده کتائب القسام تصریح کرد که اتاق عملیات مشترک مقاومت، در جریان نبرد اخیر در نوار غزه معروف به جنگ پنجروزه، طرح اشغالگران برای منزوی کردن و تنها گذاشتن جنبش جهاد اسلامی را به شکست کشاند.
وی فاش کرد که اتاق عملیات مشترک مقاومت از طریق رایزنی با «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، زمان پاسخگویی و کنترل بی سر و صدا بر روند رویارویی را طولانی کرد و اشغالگران را در یک بن بست سیاسی و میدانی گرفتار کرد.
این فرمانده نظامی جنبش حماس، اتاق عملیات مشترک مقاومت را نمونه عملی و موثر در وحدت محور مقاومت دانست و تاکید کرد: «ما آماده بسط این الگوی الهام بخش برای تشکیل چارچوبی جامع برای همه نیروهای مقاومت در همه صحنهها و جبهههای رویارویی با دشمن هستیم».
نحوه تقابل با تلآویو در جنگ احتمالی آتی
ایمن نوفل در پاسخ به این سوال که آیا تصمیم رویارویی احتمالی با تلآویو به صورت جمعی در اتاق عملیات مقاومت اتخاذ میشود و سازوکار چنین تصمیمی چیست، گفت: طبعا مقاومت هر ساله در حال رشد و توسعه سازوکارهای خود است و از تجربیات خود چه در بعد تثبیت دستاوردها و چه در راستای اصلاح و رفع اشتباهات بهره میبرد؛ لذا مقاومت امروز به مرحلهای رسیده که شروع به جنگ و رویارویی جز با تصمیمی متحد، جمعی و مطالعه شده، میسر نیست. اقدامی که با در نظر گرفتن انباشت نیرو و وارد کردن ضربه دردناک، انتخاب زمان، مکان، شکل و ابزار نبرد، به نحوی که در خدمت اهداف مردم ما صورت گیرد تا حداکثر آسیب ممکن را به دشمن وارد کند و نقشههای آن را خنثی کند.
وی افزود که بدون شک، برای پاسخ به تجاوزات وحشیانه اشغالگران و نبردهایی که بر مردم فلسطین تحمیل میشود، در همه موارد اتاق عملیات مشترک درباره رویارویی تصمیمگیری میکند و قبل و در حین نبرد به هر دلیلی که باشد، نشست برگزار میکند و درباره نحوه تقابل و احراز هماهنگی در سطوح بالا مشورت میکند.
وی توضیح داد که شاخههای نظامی حاضر در اتاق عملیات مشترک دارای مرجعیتهای سیاسی مختص به خود هستند و برای تصمیمگیری در خصوص رویارویی که یک تصمیم یکپارچه ملی است، با آنها مشورت میکنند.
انتهای پیام/ ۱۳۴