مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد:

استان‌ها موظف به تسهیل عرضه پوشاک عفیفانه هستند

«عابدی» با بیان اینکه طرح زیست عفیفیانه در سال ۱۴۰۰ به استان‌ها ابلاغ شده و براساس آن، استان‌ها موظف به تسهیل عرضه پوشاک عفیفانه هستند که از سیاست‌های کارگروه مد و لباس استان نیز هست و برگزاری این نمایشگاه نیز در همین راستاست.
کد خبر: ۵۹۶۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶ - 13June 2023

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، «احسان عابدی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه مد و لباس با حضور برترین تولیدکنندگان کشوری پوشاک اجتماعی بانوان، اظهار داشت: سال گذشته دو میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ به طراحان حوزه مد و پوشاک استان پرداخت شده است.

عابدی گفت: این نمایشگاه به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس استان از ۲۴ تا ۲۶ خردادماه در محل مجتمع تجاری ستاره یزد در دو نوبت صبح و عصر برپا می‌شود.

وی گفت: در این نمایشگاه که بیش از ۶۵ برند مطرح از ۱۲ استان کشور حضور دارند، انواع پوشاک اجتماعی بانوان با رویکرد پوشش عفیفانه عرضه می‌شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه طرح زیست عفیفیانه در سال ۱۴۰۰ به استان‌ها ابلاغ شده و براساس آن، استان‌ها موظف به تسهیل عرضه پوشاک عفیفانه هستند که از سیاست‌های کارگروه مد و لباس استان نیز هست و برگزاری این نمایشگاه نیز در همین راستاست.

این مسئول یکی از دغدغه‌های حوزه مد و لباس را علاوه بر تهیه و عرضه پوشاک عفیفانه، طراحی در این حوزه خواند و با اشاره به فعالیت ۱۰ موسسه مد و لباس در استان یزد، گفت: در سال گذشته دو میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ به طراحان این بخش در استان اعطا شده است.

عابدی از تدوین شاخص‌های نظارت بر عرضه پوشاک اجتماعی و ابلاغ آن به مراجع مسئول در سطح کشور، گفت: از سال گذشته ایجاد بازارچه‎ها و فروشگاه‌هایی در سطح شهر برای عرضه پوشاک ایرانی اسلامی و عفیفانه درحال پیگیری است.

«محمدکاظم صادقیان» مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز در این نشست خبری با اشاره به زنجیره پیچیده صنعت پوشاک، گفت: برخی کشور‌ها در این حوزه بسیار موفق عمل کرده و بعضاً بازار‌های کشورمان را در سیطره خود قرار داده‎اند.

وی با اشاره به معضل قاچاق پوشاک و تبعات آن برای صنعت پوشاک کشور، گفت: به دنبال ورود پوشاک به داخل کشور تبعات آن نیز مانند ورود فرهنگ بیگانه، وارد کشورمان می‌شود که آسیب‌های زیادی را به دنبال دارد.

صادقیان یکی از مهمترین خلاء‌های زنجیره صنعت پوشاک در کشورمان را طراحی عنوان کرد و گفت: در حالی که ۱۵۰۰ فروشنده پوشاک در یزد داریم، تعداد طراحان و تولیدکنندگان محدود هستند و امیدواریم در جهت تقویت این حوزه، شرایط هم‌رسانی هنرمندان و تولیدکنندگان این حوزه را فراهم کنیم.

وی گفت: طراحی پوشاک ایرانی اسلامی یکی از مهمترین مولفه‎ها در زنجیره صنعت پوشاک است و پرداختن به این حوزه می‌تواند بسیار راهگشا باشد

«محمد میرجلیلی» عضو هیات علمی دانشکده نساجی دانشگاه و دبیر کارگروه مد و لباس استان یزد نیز گفت: استان یزد دارای سه پتانسیل در حوزه پوشاک شامل مراکز دانشگاهی فعال در رشته پوشاک، واحد‌های صنعتی فعال و همچنین پیشینه فرهنگی و هنری در حوزه نساجی است و می‌تواند در این حوزه بسیار موفق عمل کند.

وی متذکر شد: کارگروه مد و لباس استان با توجه به سیاست‌های تدوین شده، سه موضوع برگزاری رویداد‌ها و نمایشگاه‌ها، ایجاد فضای تعاملی بین هرمندان و فعالان و در دسترس گذاشتن پوشاک سالم، باکیفیت و عفیفانه را در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار