به گزارش دفاعپرس از آذربایجان شرقی، حجتالاسلام والمسلمین «سید محمدعلی آل هاشم» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز در خطبههای نماز عبادی و سیاسی جمعه تبریز که با حضور پرشکوه نمازگزاران در مصلای اعظم امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: سفر رئیس جمهور به استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز در طول یک سال اخیر حاکی از توجه ویژه او به مسائل استانی و امید است، مایه برکت باشد.
نمایش شعور دینی و ملی مردم آذربایجان
وی با اشاره به استقبال شایسته مردمی از رئیس جمهور در این سفر استانی گفت: از همه مردم تشکر و قدردانی میکنم؛ باید این سفر را در چند محور جستجو کرد.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: مردم این استان مردم شریف و مهماننواز هستند و همیشه شعور دینی و ملی خود را به نمایش گذاشته و زمانشناسی کردند.
دولت باید افزایش سرمایه ملی را جدی بگیرد
وی ادامه داد: باور مردم به پویایی و عزم دولت برای تغییر شرایط عامل دوم در این سفر است؛ این تصور و باور وجود دارد که دولت سیزدهم برای حل مشکلات کمر همت بسته است و یقینا استقبال مردمی از رئیس جمهور یک سرمایه عظیم است و دولت باید افزایش سرمایه ملی را جدی بگیرد؛ البته این استقبال انگیزه و تکلیف دولت را بالا میبرد.
نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی یادآور شد: مشکلات اعم از جاده زنجان به تبریز، ازدواج جوانان، اشتغال و موضوع بیکاری را در جلسات به استحضار ریاست جمهوری رساندیم و او وعدههایی در این خصوص دادند.
دستاوردهای سفر ۵ روزۀ رئیس جمهور به ۳ کشور آمریکای لاتین
حجتالاسلام آل هاشم با بیان اینکه رئیس جمهور بعد از سفر به تبریز در سفری پنج روزه به آمریکای لاتین سفر کردند، ادامه داد: اهمیت این سفر حاکی از آن است که شعاع همکاریهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... از محدوده آسیا به دورترین نقاط جهان رسیده است.
خطیب نماز جمعه تبریز افزود: قرارداد بازسازی دو پالایشگاه توسط ایران، تاسیس فروشگاه ایرانی برای عرضه محصولات ایرانی، استفاده از ظرفیتهای کشت فراسرزمینی برای ایران در ونزوئلا، صادرات تراکتور به ونزوئلا، شروع مجدد خط تولید سایپا در ونزوئلا و تجهیز و توسعه پالایشگاه در نیکاراگوئه از این دست نتایج این سفر بود.
وی یادآور شد: البته تجربه همکاری ایران و کوبا در ساخت واکسن کوئید ۱۹ از سالها قبل از نشان این همکاری و گسترش آن است.
امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به فرمایشات رهبری در بازدید از نمایشگاه صنعت هستهای و دیدار با کارکنان سازمان انرژی هستهای اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند با تسلط مستقیم بر ملتها و القای روحیه بیعرضگی و حس ما نمیتوانیم در ملتها از جمله کارهای دشمن برای مواجهه با ملتهای مستقیم است.
حجتالاسلام آل هاشم گفت: برای یک ملت سم بزرگ عبارت از وابستگی و پادزهر این سم عبارت از خودآگاهی استقلال فکری، علمی و روپای خود ایستادن، خود را اداره کردن و خود را محتاج دیگران ندیدن است.
نماینده ولیفقیه در استان تأکید کرد: باید روح امید، روح اتکا به نفس و این که «ما می توانیم» را در بین نسل جوان تقویت کنیم.
سعادت حقیقی انسان در گرو عمل و ایمان
وی در بخش دیگر خطبهها با بیان اینکه در قرآن مجید، انسان را دارای عقل و شعور و اراده نافذ معرفی کرده است، افزود: خداوند متعال سعادت حقیقی انسان در گرو عمل و ایمان برشمردهاند.
خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: قرآن مجید در اغلب موارد ایمان را با عمل صالح ذکر کرده است؛ طبق روایات اهل بیت (ع) ایمان بدون عمل و عمل بدون ایمان هرگز پذیرفتنی نیست.
حجتالاسلام آل هاشم خاطرنشان کرد: انسان مومن عاقبتاندیش میشود و تمام چیزهایی که با توجه به آثار و پیامد مورد لحاظ قرار گیرد، باعث میشود انسان نسبت به اعمال خود مراقبت بیشتری کند.
وی با بیان اینکه خداوند مورد اشاره قرار داده است که ای کسانی که ایمان آوردید، از خداوند بترسید، ادامه داد: اعمال انسان زودتر از خود انسان فرستاده میشود.
امام جمعه تبریز گفت: هر انسانی باید توشهای با خود داشته باشد که بهترین توشه برای انسان تقوا است.
حجتالاسلام آل هاشم متذکر شد: فقط به آبادی این دنیا فکر نکنیم، برای خانه آخرت و همیشگی هم باید کاری کنیم.
وی در اعلام مناسبتهای هفته به سالروز تشکیل جهاد سازندگی اشاره کرد و گفت: جهاد سازندگی با تشکیل حضرت امام (ره) تشکیل شده است. جهاد سازندگی علاوه بر خدمات محرومیتزدایی در دوران انقلاب و دفاع مقدس خدمات بسیاری انجام داده و حتی جلوتر از رزمندگان حرکت میکنند و پل و خاکریز، راه میساختند.
تبریک به بانوی دانشمند تبریزی
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به خبر خوبی از بانوی تبریزی، ادامه داد: سرکار خانم دکتر «سودابه داوران»، دانشمند و شیمیدان ایرانی در هفته گذشته موفق به کسب مدال طلای آکادمی مخترعان جهان شد.
حجتالاسلام آل هاشم گفت: بنده تلفنی به استانبول زنگ زدم و شخصا با خانم دکتر صحبت کردم؛ این بانو جزو دانشمندان دو درصد دنیاست و اولین مدال یونسکوی جهان را گرفته است.
انتهای پیام/