به گزارش دفاعپرس از یاسوج، «سید احمد عبودتیان» دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت امروز در نشست با فرمانداران کهگیلویه و بویراحمد مردمیسازی امور و استفاده از ظرفیت مردم را یکی از برنامههای مهم دولت دانست و اظهار داشت: به نام خدمت همه کارها به دوش دولتها گذاشته شد و کمتر از ظرفیت مردم برای پیشبرد اهداف استفاده کردیم.
وی افزود: طی همین مدت در راه روستایی و آبرسانی کارهای زیادی با کمک مردم و با استفاده از تجربیات آنها انجام گرفت و هزینهها کمتر از آن چیزی که پیش بینی می کردیم شد.
دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت تصریح کرد: در شهرستان سرخس ۳۰۰ جوان سند توسعه شهرستان را آماده کردند و در اجرای آن هم پای کار آمدند که این یکی از راه های استفاده از ظرفیت مردم و مردمی سازی است.
عبودتیان با بیان اینکه مردمیسازی تا فرمانداریها هم سوق داده شده، ابراز داشت: شیوه انتخاب دستیار مردمیسازی هم به صورت مردمی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم ابتکاری به خرج داد تا دستیارانی در کنار استانداران و فرمانداران با اخذ نظر از گروه های مرجع مردمی و میانی انتخاب و مستقر شوند خاطرنشان کرد: این دستیاران رابط بین جریانات و حلقه های میانی با نهادهای حاکمیتی و دولتی هستند.
دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت با اشاره به اینکه مردم در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه هایی مانند اطفاء حریق جنگلها و حوزه تولید ورود کردند، گفت: باید از ظرفیت و تجربیات مردم در بسیاری از بخش ها از جمله بخش های امنیتی، اجتماعی و مقابله با آسیبهای اجتماعی و حوزه اقتصاد استفاده کرد تا اقتصاد مردمی دچار تحول شود.
عبودتیان ابراز داشت: در دهه ۹۰ چندین بحران و سیل بزرگ با حضور مردم مدیریت شد بنابراین باید مشخص شود مردم در چه زمینه هایی می توانند ورود کرده و به دولت کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: گام دوم انقلاب اسلامی مبتنی بر حضور مردم در همه زمینهها است که به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.
دستیار رئیسجمهور در امر مردمیسازی دولت گفت: الگوی حکمرانی در انقلاب اسلامی از ابتدای شکلگیری تا زمان جنگ و بعد از آن بر حضور مردم بوده است، بنابراین نخبگان باید در امر تصمیم سازی کشور دخیل شوند و نیروهای جهادی و جوان برای حل مسائل پای کار باشند و عامه مردم هم نظارت لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/