رییس دانشگاه فنی و حرفه کشور:

دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای یکی‌ از زیر برنامه‌های توسعه صنعت و اشتغال در‌ کشور‌ است

«خسرویان» گفت: امروز دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای یکی‌ از زیر برنامه‌های توسعه صنعت و اشتغال در‌ کشور‌ها هستند.
کد خبر: ۵۹۸۱۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰ - 20June 2023

 به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، «عرفان خسرویان» رییس دانشگاه فنی و حرفه کشور در دیدار با سید «محمدرضا هاشمی» استاندار سمنان ضمن اشاره به برنامه گسترش آموزش‌های مهارتی در چند کشور دنیا، نگاه ویژه به آموزش‌های مهارتی در ایران را یک اولویت ذکر کرد و اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها دانشگاهی است که بر پایه آموزش‌های مهارتی فعال است.

وی اضافه کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است و سهم ۲۰ درصدی از آموزش عالی کشور را بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: در حال حاضر سه هزار و ۴۰۰ کارگاه آموزشی در کشور زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای خدمات‌رسانی به دانشجویان را برعهده دارند و ۸۰ درصد آموزش‌ها در کارگاه‌ها انجام‌ می‌شود.

خسرویان بیان کرد: امروز دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای یکی‌ از زیر برنامه‌های توسعه صنعت و اشتغال در‌ کشور‌ها هستند.

وی عنوان کرد: امیدواریم امروز و طی این‌ نشست بتوانیم در حوزه اشتغال و رونق واحدهای صنعتی زودبازه و خُرد اقدامات خوبی را به انجام برسانیم.

در ادامه سید «محمد رضا هاشمی» استاندار سمنان گفت: فراگیری مهارت‌های تخصصی در کنار آموزش‌های علمی و تئوری در دانشگاه ها، امری حائز اهمیت و زمینه ساز اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

وی با اشاره به این مطلب که استان سمنان یک استان دانشگاهی است و سطح سواد و سرانه دانشجو در استان از میانگین کشوری بالاتر است عنوان کرد: بر اساس برآورد‌های صورت گرفته در حوزه صنعت استان، زمینه اشتغال بالغ بر ۲۰ هزار نفر نیروی کار مهیاست.

هاشمی با تاکید بر اینکه طرح بورسیه صنعتی در‌حال حاضر در خصوص پرورش دانشجویان دارای مهارت ویژه اشتغال در واحد‌های صنعتی، در استان در حال اجرایی شدن است افزود: امروز نیاز داریم تا ظرفیت و پتانسیل‌های موجود در حوزه دانشگاه فنی و حرفه‌ای را در راستای آموزش و پرورش دانشجویان متخصص و دارای مهارت افزایش دهیم.

مقام عالی استان تصریح کرد: ارائه آموزش‌های مهارتی ویژه جوانان در سطح روستا‌ها نیز دیگر موردی است که می‌تواند زمینه و بستر مهارت آموزی و آمادگی نیروی جوان روستایی را برای اشتغال فرآهم سازد.

وی ضمن بیان اینکه باید به بحث مهارت آموزی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای توجه ویژه‌ای شود گفت: باید سقف پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای برداشته شود.

هاشمی با اشاره به این مطلب که دانشجویانی که وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌شوند باید مهارت را فرا بگیرند اظهار داشت: همکاری و تعامل بیشتر دانشگاه فنی و حرفه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای و دهیاری‌ها در روستا‌ها ضروری است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها