به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، همایش گرامیداشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید با حضور سردار سرتیپ پاسدار «امیرعلی حاجیزاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا، مسئولان استانی و شهرستانی و اساتید دانشگاههای سراسر استان در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه مازندران برگزار شد.
«حشمتاله علینژاد» رئیس دانشگاه مازندران ضمن ارائه گزارشی از ویژگیها و ظرفیتهای موجود در این دانشگاه از جمله حضور اساتید نخبه و جوان و دانشمندان برتر دنیا در رشتههای مختلف در راستای تربیت نسل جوان فرهیخته اظهار داشت: دانشگاه مازندران دارای ۱۳ هزار دانشجو و ۱۰۰۰ عضو هیات علمی و یاور علمی است که با بهرهگیری از این ظرفیت و امکانات موجود، میتواند گام مهمی در جهت رفع مشکلات اصلی منطقه و کشور بردارد.
علینژاد با اشاره به اینکه استاد شهید چمران علاوه بر ویژگیهای دینی و مذهبی، در علم هم پیشتاز بود، اظهار داشت: به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب این شهید را استاد بسیجی شاخص دانسته و به همین مناسبت این روز را به نام روز بسیج اساتید نامگذاری کردند.
رئیس دانشگاه مازندران، روح لطیف و عرفانی را از ویژگیهای بارز شهید چمران دانست و افزود: من در زمان نوجوانی در جبههها، در نوشتن وصیتنامه خود از بیانات این شهید الگو میگرفتم. او همیشه در همه صحنهها حاضر بود و از اول انقلاب عنصری اثربخش و مفید بود. جایگاه و مقام برای او ارزشی نداشت و حضور او در عرصهها و صحنههای حساس، دائمی بود و به همین دلیل، او را میتوان یک الگوی کامل و نمونه برای دانشجویان و اساتید دانست.
رئیس دانشگاه مازندران در ادامه با تاکید بر اینکه فعالیت استاد بسبجی، تنها تعلیم نیست، گفت: پیشرفت علمی، نوآوری، آمیختن آموزش با اخلاق و تربیت نفسانی و اجتهاد و تولید علم از مهمترین فعالیتهای یک استاد بسیجی است. ما معتقدیم استفاده از علم برای رفاه بشر است نه برای تهدید بشر.
وی خاطرنشان کرد: امروز دشمن فهمیده که ما خاکریز ضعیفی بهنام اقتصاد داریم و قصد دارد تا از آن نقطه به ما ضربه بزند، اما وظیفه ما دانشگاهیان و نخبگان این است که پای کار بیایند تا مشکلات کشور را حل کنند.
انتهای پیام/