رامین ناصرنصیر: نگران بودم سریال «آتش و باد» دیده نشود

بازیگر نقش «مصدر» در سریال «آتش و باد» گفت: علیرغم اینکه مدت‌هاست که فاصله بین مخاطب و رسانه ملی مشخص و واضح شده، اما هیچ تصمیمی و یا برنامه‌ای برای خاتمه دادن به این روند در نظر گرفته نشده است.
کد خبر: ۵۹۸۹۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶ - 24June 2023

رامین ناصرنصیر: نگران بودم سریال «آتش و باد» دیده نشودبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «رامین ناصر نصیر» بازیگر نقش «مصدر» در سریال «آتش و باد» در گفت‌وگویی درباره علت حضورش در این سریال اظهار داشت: نقش پزشکی از فرنگ برگشته با پیچشی ویژه در سریال را برعهده داشتم. ویژگی فیلمنامه در معرفی نقشم به مخاطب در عین حال رویکرد شخصیت مصدر، این نقش را برایم جذاب کرد. سریال «آتش و باد» فیلمنامه قوی و محکمی داشت و ریزه‌کاری‌های بسیاری در این سریال قرار داده بود؛ نکته‌ای که که این روز‌ها بسیار کم است و زمینه‌ای شد تا به بازی در این سریال بپردازم.

ناصر نصیر افزود: نقش من در سریال «آتش و باد»، مدیر بیمارستان «مرسلین» شیراز بود که به عنوان نخستین بیمارستان با ساختار امروزی در ایران شکل گرفته است. این شخصیت فردی با تحصیلات در فرنگ را به نمایش می‌گذارد که همین ویژگی او باعث شده در بین درباریان و خان‌ها جایگاهی ویژه داشته باشد و طی رفت‌وآمد‌های خود به منازل آن‌ها اطلاعات ارزشمندی را در موردشان کسب می‌کند.

بازیگر نقش «مصدر» در سریال «آتش و باد» ادامه داد: طبابت پوششی برای اهداف «مصدر» محسوب می‌شد، زیرا او عضو جنبش مشروطه‌خواهان بوده و اطلاعاتش می‌توانست برای اهداف مشروطه ارزشمند باشد.

وی خاطرنشان کرد: در سکانس‌های ابتدایی و تا نیمه اول سریال «آتش و باد» شخصیت «مصدر» که نقش آن را ایفا کردم، نیمه پنهان دارد و مخاطب به راحتی نمی‌تواند در مورد عملکرد او به نتیجه برسد، اما از نیمه‌های سریال ابعاد شخصیتی این فرد مشخص می‌شود که او طبابت را به عنوان پوششی برای اهداف خود مد نظر قرار داده است.

این بازیگر در مورد سریال «آتش و باد» اظهار کرد: سریال «آتش و باد» فیلمنامه بسیار خوبی داشت و با دقت نوشته شده بود. هنگامی که فیلمنامه را خواندم با خود تصور می‌کردم که قطعاً کار بسیار خوبی خواهد شد، اما اگر قرار است از تلویزیون روی آنتن برود با مخاطبان کمی روبه‌رو می‌شود. از سوی دیگر متاسفانه در شرایط امروز، کار خوب کم است و عمده کار‌ها به سوی سرگرمی حرکت کرده که کیفیت خوبی ندارد و عموما کار‌های سخیفی هستند. در چنین شرایطی تعداد پیشنهاد‌های خوب هم کاهش یافته است.

ناصرنصیر به زمان آغاز سریال «آتش و باد» پرداخت و افزود: از سال ۹۸ تصویربرداری آغاز شد و ۲۷ ماه طول کشید. بخش‌هایی از آن در شهرک سینمایی غزالی تصویربرداری شد و قسمت‌های کوهستانی سریال هم در جاده امامزاده داوود (ع) در اوج برف و سرمای شدید که در عین حال کرونا بود. در زمان ساخت سریال «آتش و باد» یکی از بازیگران خوب عرصه هنر کریم اکبری مبارکه را از دست دادیم که این اتفاق بسیار بدی بود.

وی در مورد بازخورد‌های سریال «آتش و باد» بیان کرد: آمار دقیقی در این زمینه در دست ندارم، اما برخورد‌هایی که در خیابان و مجامع عمومی برایم پیش می‌آمد، نشان می‌داد که با توجه به اینکه مخاطبان تا حدود زیادی از تلویزیون فاصله گرفته‌اند، اما با این حال هنوز سریال‌های خوبی که ساخته شده دیده می‌شوند. این میزان از دیده شدن سریال‌ها اگر چه همانند گذشته نیست، اما با این حال برای هنرمندان جالب است.

بازیگر نقش «روزی روزگاری مریخ» در مورد فاصله گرفتن مخاطبان از تلویزیون تاکید و اظهار کرد: تلویزیون در همه جهان کارکردش کمرنگ شده است. این مهم به واسطه ورود تکنولوژی روز به روز کمرنگ‌تر می‌شود. اکنون این فضای مجازی است که بخش عمده‌ای از زمان مخاطبان را به خود اختصاص داده و زمینه سرگرمی آنان را فراهم کرده است، اما با این همه تلویزیون یا همان رسانه ملی در کشور ما شرایط خاصی دارد، از یک سو تلویزیون جایگاه قدیمی خود را ندارد و از سوی دیگر دورترین نقاط و محروم‌ترین بخش‌ها هنوز از تلویزیون به عنوان برترین رسانه استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: زمانی که در سریال «آتش و باد» فعالیت می‌کردم، نگران این مهم بودم که این سریال اگراز تلویزون پخش شود، دیده نمی‌شود. این تجربه‌ای بود که وقتی در خیابان و در بین مردم حضور می‌یافتم، کسب کردم. آن‌ها از من سوال می‌کردند که چرا حضورم در برنامه‌ها کمرنگ شده و وقتی از پخش فلان برنامه صبحت می‌کردم، متوجه می‌شدم که آن‌ها تلویزیون نگاه نمی‌کنند. همین اصل سبب نگرانی من برای دیدن سریال «آتش و باد» بود. مخاطبان سریال «آتش و باد» به اندازه برخی از سریال‌های سال‌های گذشته نیست، اما همین تعداد در زمان فعلی هم قابل توجه است.

ناصرنصیر در مورد علت قهر مخاطبان با تلویزیون گفت: ابتدا باید تاکید کنم که دلایل کلی که در جهان رخ داده، باعث شده است که تلویزیون به عنوان رسانه اصلی جایگاه خود را از دست بدهد. پس از آن و برای مدت زمانی کوتاه ماهواره مورد توجه بود، اما هم اکنون فضای مجازی و تلفن‌های همراه جای آن را گرفته است. با همه این‌ها مخاطب، چون خود و سلیقه‌اش را در قاب تلویزیون نمی‌بیند، به مرور از رسانه ملی فاصله گرفته است. متاسفانه این انتخاب سبب شده تا سریال‌ها و یا مستندات باکیفیت تولید شده نیز دیده نشوند.

وی ضمن انتقاد از ادامه روند موجود در ارائه برنامه‌ها از تلویزیون افزود: علیرغم اینکه مدت‌هاست فاصله بین مخاطب و رسانه ملی مشخص و واضح شده است، اما هیچ تصمیمی و یا برنامه‌ای برای خاتمه دادن به این روند در نظر گرفته نشده است؛ بدین ترتیب خسران بزرگی برای همه عرصه‌های هنر ایجاد شده است، زیرا تلویزیون در بین جامعه ما جایگاه خاص و ویژه‌ای دارد که این کارکرد امروز بسیار کمرنگ شده است.

این بازیگر در مورد علاقه هنرمندان برای حضور در سینمای خانگی اظهار کرد: اگرچه تمایل هنرمندان برای حضور در شبکه نمایش خانگی وجود دارد و این عامل به دلیل دیده شدن بیشتر است، اما رسانه ملی گستره بیشتری را پوشش می‌دهد و می‌تواند از این پتانسیل برای معرفی برنامه‌ها و یا سریال‌های خود استفاده لازم را ببرد.

ناصرنصیر در مورد آخرین فعالیت‌هایش در عرصه هنر خاطرنشان کرد: سریال‌های تاریخی جذاب، اما بسیار سخت و پرکار هستند و دشواری‌های خاص خود را دارند. هم اکنون یک قصه داستانی تاریخی را در دست دارم که فیلمبرداری آن به تازگی شروع شده است و امیدوارم به زودی آماده پخش شود.

منبع: میزان

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها